Jāgrs jau trīs mēnešus neesot aizvadījis nevienu treniņu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jaromīrs Jāgrs
Jaromīrs Jāgrs Foto: AP/Scanpix

Leģendārais čehu hokejists Jaromīrs Jāgrs jau trīs mēnešus neesot aizvadījis nevienu treniņu, lai gatavotos nākamajai sezonai, bet ir apņēmības pilns turpināt spēlēt profesionāli, vēsta portāls "sport.cz".

Pašlaik 47 gadus vecais Jāgrs iepriekšējo sezonu pabeidza sev piederošajā Kladno "Rytīrži" klubā, kas ieguva tiesības nākamsezon spēlēt Čehijas augstākajā līgā.

Sarunā ar Čehijas mediju "sport.cz" uzbrucējs atklāja, ka jau krietnu laiku nav trenējies, tāpēc ieguvis daudz liekā svara.

"Pēdējos trijos mēnešos neko neesmu darījis. 30.jūlijā būs pirmā pārbaudes spēle. Ceru spēlēt visos 11 pārbaudes mačos, bet daudz nākotni neplānoju. Viss vienā mirklī var mainīties. Šobrīd sveru 121 kilogramu. Tas ir par 15 kg vairāk nekā tad, kad pārstāvēju Floridas "Panthers". Esat kādreiz uzvilkuši svina vesti un mēģinājuši pastaigāt? Tas ir grūti," stāstīja leģendārais hokejists.

Uzbrucējs pauda cerību, ka viņam izdosies zaudēt lieko svaru, sasniedzot nepieciešamo sportisko formu, lai varētu spēlēt Kladno klubā.

Jāgrs 1998.gadā Čehijas izlases sastāvā kļuva par olimpisko čempionu. Nagano olimpiskās spēles bija pirmās, kurās varēja piedalīties Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāji.

Čehs ir otrajā vietā NHL vēsturē gan aizvadīto spēļu skaitā, gan arī rezultativitātē. 

Kopumā savā NHL karjerā Jāgrs 1733 spēlēs guva 766 vārtus un izcēlās ar 1155 rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu