Tuvojas festivāls "Summer Sound"

Ielūkojies ieskaņas pasākumā
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Tieši pirms nedēļas – pagājušajā piektdienā Tallinas ielas kvartālā norisinājās festivāla "Summer Sound"  ieskaņas pasākums ar repera Ozola uzstāšanos un basketbola turnīru. Aplūko foto un video!

Saulainajā 19. jūlija vakarā Tallinas ielas kvartālā pulcējās festivāla un repera Ozola cienītāji, kā arī basketbola entuziasti, lai kopīgi iesildītos 2. un 3. augustā gaidāmajam festivālam Liepājā.

Uz urbānākā un košākā basketbola laukuma Rīgā, par kura tapšanu jāpateicas ielu māksliniekam Tron Karton, norisinājās spraigas cīņas vīriešu un sieviešu ielu basketbola komandām. Vīriešu basketbola turnīrā uzvaras laurus plūca komanda “Saldais ēdiens”, bet dāmām – “Sportland”. Uzvarētāji tika apbalvoti ar ielūgumiem uz festivālu un pārsteiguma balvām no tādiem zīmoliem kā "Red Bull", "Stenders" un "Pringles".

Pasākuma otrajā daļā savus jaunākos skaņdarbus kopā ar jau populārajiem hitiem prezentēja reperis Ozols, kurš kāps arī uz festivāla "Summer Sound" urbānās "Stenders" skatuves.

Festivāla rīkotājs Uldis Pabērzis un Ozols
Festivāla rīkotājs Uldis Pabērzis un Ozols Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Video atskats no pasākuma.

Festivāls "Summer Sound" norisināsies jau pēc nedēļas - 2. un 3. augustā. Festivāla vārti apmeklētājiem tiks atvērti pulksten 17.00, bet telšu pilsētiņa pirmos apmeklētājus būs gatava uzņemt jau ceturtdienas, 1. augusta vakarā, sākot no 17.00.

Festivāla nedēļā Liepājā, Juliannas pagalmā norisināsies BarleyBros./Radio SWH Priekšnams skatuves koncerti. 31. jūlijā un 1. augustā uz skatuves kāps gan jaunie, gan jau pieredzējušie pašmāju mūziķi un grupas.

Ar plašāku programmu var iepazīties festivāla mājaslapā summersound.lv vai mobilajā aplikācijā. Ieeja ieskaņas koncertos bez maksas. Divu dienu biļetes cena 47 eur.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu