Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

AUNS Tu veiksmīgi spēsi likt lietā agrāk gūtās zināšanas, kaldinot jaunus biznesa plānus. Nav izslēgts, ka neformālā gaisotnē apspriedīsies ar sadarbības partneriem, centīsies ieskicēt topošā projekta aprises.

VĒRSIS Iespējami neplānoti izdevumi, kuri būs pamatojami ar pēkšņu vēlmi iegādāties ko sev sirdij tīkamu. Nav izslēgts, ka otrā pusīte par to nebūs pārāk lielā sajūsmā, taču vienlaikus izrādīs sapratni.

DVĪŅI Būsi par aktīvu, daudzveidīgu atpūtu. Nesmādēsi nedz izbraucienu pie dabas, nedz tusiņu draugu lokā. Galvenais priekšnosacījums būs krāšņas un atmiņā paliekošas emocijas!

VĒZIS Attiecības ar otro pusīti būs atkarīgas no tavas pretimnākšanas un spējas samierināties ar partnera trūkumiem. Ja jūsu starpā rodas pārāk liels saspīlējums, varbūt pavadiet dienu katrs savā nodabā.

LAUVA Gribēsi būt uzmanības centrā, tāpēc dosies uz kādu izklaides pasākumu vai arī sarīkosi nelielu ballīti pie sevis mājās. Šodien gūtie kontakti var lieti noderēt turpmākajās profesionālajās gaitās.

JAUNAVA Visticamāk, sekosi partnera izklaides ceļvedim, kurš gan solās būt pietiekoši interesants, piesātināts. Ja dodies tālākā ceļā, pārbaudi auto tehnisko stāvokli, lai nesanāk nejauki pārsteigumi.

SVARI Rūpēsies par mājinieku, it sevišķi atvasīšu labsajūtu. Lai sasniegtu kāroto, nežēlosi nedz līdzekļus, nedz laiku. Dienas izskaņā vēlēsies nedaudz pabūt vienatnē, izbaudīt mieru un klusumu.

SKORPIONS Labprāt veltīsi dienu sevis izglītošanai. Jo īpaši tevi aizraus sasniegumi tehnikas nozarē. Interneta sniegtās iespējas ļaus izveidot jaunus kontaktus ar līdzīgi domājošajiem.

STRĒLNIEKS Esi savaldīgāks emociju brīžos, neļauj savai ugunīgajai, straujajai dabai aizskart līdzcilvēku jūtas. Ja pievērsies atvasīšu audzināšanai, apzinies, ka uzstājība nebūs pareizais ceļš uz panākumiem.

MEŽĀZIS Kāds Mežāža zīmes pārstāvis var izjust nopietnāku interesi par filozofiskām lietām. Nav izslēgts, ka notikumi profesionālajā sfērā liks aizdomāties par savu patieso vietu, sūtību dzīvē.

ŪDENSVĪRS Šodien jūtami atplauks tavas pozitīvās rakstura īpašības. Būsi jautrs, oriģināls un kaislīgs mīlas frontē. Dažiem Ūdensvīriem var rasties pēkšņa iedvesma doties romantiskā piedzīvojumā.

ZIVIS Nemēģini pārliecināt līdzgaitniekus par savu taisnību. Respektē katra individuālos uzskatus un iespēju robežās, pat centies atbalstīt tos! Zvaigznes iesaka parūpēties par veselīgāku ikdienas pārtiku.

SVĒTDIENA

AUNS Tu visu uztversi no emocionālā, nevis racionālā viedokļa. Šis nav atbilstošākais brīdis, lai risinātu attiecības ar tuviniekiem, kaldinātu nākotnes plānus. Labāk pievērsies mērenām sportiskām aktivitātēm.

VĒRSIS Neskatoties uz to, ka otrā pusīte var rīkoties samērā nejauki, egoistiski, tu būsi mierīgs un nosvērts. Pēcpusdienā partneris būs apjautis nelāgo rīcību un centīsies tev visādi pielabināties, atvainoties.

DVĪŅI Modīsies labā noskaņojumā, labprāt ieguldīsi savu enerģiju praktiskās sliedēs, kas nozīmē - paveiksi nepieciešamos mājas darbus un, iespējams, dosies palīgā kādam radiniekam.

VĒZIS Iespējams, būsi jūtami nomākts, taču pie tā būsi vainojams pats. Neļauj sevis žēlošanai, grūtsirdībai ņemt virsroku, saņem sevi rokās, dodies cilvēkos, centies gūt maksimāli daudz pozitīvu iespaidu!

LAUVA Šodien, visticamāk, būsi noskaņots pasīvai atpūtai, jo arī tev reiz ir jāuzlādē baterijas un jāatpūtina nervu sistēma. Attiecībās ar ģimenes locekļiem nevajadzētu cilāt smagnējus jautājumus, tie var pagaidīt!

JAUNAVA Kļūsi neraksturīgi sapņains, bezrūpīgi noskaņots. Ātri piekritīsi draugu aicinājumiem doties izklaidēties. Pielūko, lai jautrība nekļūst pārmērīga, kā nekā rīt atkal būs klāt jauna darba nedēļa.

SVARI Uzklausīsi tuviniekus, sniegsi padomus, morālu atbalstu. Taču arī pats vēlēsies izkratīt sirdi. Tevi labāk spēs saprast draugi, nevis ģimenes locekļi. Gaišākam garastāvoklim vari iemalkot glāzi smalka vīna.

SKORPIONS Brīvdiena vai ne, bet prāts kavēsies pie darba, biznesa lietām. Nav izslēgts, ka uztraukumus radīs aizdomas par nepilnīgi paveiktu pienākumu. Lai kliedētu šaubas, dodies vien uz ofisu.

STRĒLNIEKS Ar pilnu sparu trauksies pa dzīves virpuli. Pilnīgi iespējams, piedzīvosi galvu reibinošas situācijas. No attiecībām brīvie Strēlnieki var sastapt savu otro pusīti visneiedomājamākajās situācijās.

MEŽĀZIS Jau pašā rīta agrumā vari saskarties ar komiskām situācijām, pārpratumiem komunikācijā ar mīļoto. Diena vairāk piemērota mājīgām noskaņām. Ja rodas iedvesma, vari pagatavot kādu kulinārijas brīnumu.

ŪDENSVĪRS Vēlēsies apliecināt savas oratora dotības, citas radošās izpausmes. Kādam Ūdensvīram tas nozīmēs stāšanos auditorijas priekšā, citam došanos uz deju kursiem, vēl citam otas triepienus pār audeklu.

ZIVIS Zvaigznes noteikti iesaka paklausīt draugu aicinājumam izrauties no ikdienas rūpēm, raizēm. Šis ir arīdzan vienlīdz labvēlīgs brīdis dzīvokļa labiekārtošanai, kā arī dažāda veida sportiskajām aktivitātēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu