Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pexels

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Labi sapratīsies ar kolēģiem, it īpaši gados jaunākajiem. Nav izslēgts, radīsies jaunas idejas, kā padarīt savu profesionālo ikdienu ērtāku, interesantāku. Dienas izskaņā būsi noskaņots ballēties.

VĒRSIS Optimistiskā nostāja pret dzīvi noteikti atstās labu iespaidu uz tavu veselību, it sevišķi nervu sistēmu. Ja nepieciešams, vari kārtot jautājumus ar valsts iestādēm, tikties ar priekšniecību.

DVĪŅI Pamazām tuvosies nospraustajam mērķim, par ko izjutīsi viennozīmīgu gandarījumu. Zināmus kavēkļus gan var radīt juridiski sarežģījumi, kuru novēršanai būs nepieciešams piesaistīt speciālistu.

VĒZIS Tevī var mosties romantiskas vēlmes, sapņains skats uz dzīvi. Ja radošās jomas pārstāvjiem tas tikai veicinās panākumus, tad ierindas cilvēkam jābūt uzmanīgākam, sevišķi jau materiālajā plānā.

LAUVA Zvaigznes iesaka vērīgāk ieklausīties pieredzes bagātāku kolēģu ieteikumos. No viņiem saņemtā informācija var būt noteicošs faktors panākumu gūšanai. Šodien vēlams atturēties no grādīgā lietošanas.

JAUNAVA Liela nozīme būs tam, vai spēsi saskatīt mirkļa radītās iespējas un nebīsies tās arīdzan izmantot. Naudas lietas labāk kārtot rīta pusē, savukārt tikšanās labāk organizēt pēcpusdienā.

SVARI Nedari pāri savai veselībai. Ja jūties noguris, samazini apgriezienus, citādi kāda nejauka kaite būs klāt kā likts. Ja iespējams, izmanto masāžas pakalpojumus vai jogas nodarbības.

SKORPIONS Nav izslēgts, kļūsi principiāls, aktīvi iestāsies par taisnību. No vienas puses, tas būs apsveicami, taču no otras - nesāc meklēt kašķi uz līdzenas vietas. Labāk parūpējies, lai visi darbi tiek padarīti kā nākas.

STRĒLNIEKS Svārstīgums un neizlēmība var kļūt par taviem dienas klupšanas akmeņiem. Mēģini nostādīt sevi konkrētam mērķim un nemaz nedomā par aplinku gājieniem! Apzinīgākie noteikti panāks savu!

MEŽĀZIS Var nākt gaismā kāds tavs noslēpums, kuru līdz šim būsi rūpīgi glabājis. Taču uztraukumam nebūs pamata, apkārtējiem šī informācija nebūt neliksies tik satraucoša, kā sākotnēji domāji. ŪDENSVĪRS Par visiem simts procentiem būsi pārliecināts, ka zini pareizo lietu virzību. Taču ņem vērā, ka apzināties daudzās nianses šoreiz nebūs tev pa spēkam, tāpēc ir vērts uzklausīt uzticamu cilvēku viedokli!

ZIVIS Neatliec neko uz vēlāku laiku, ja vien ir iespēja, pabeidz iesāktos darbus un tad ar drošu sirdi dodies mājup. Attiecībās ar apkārtējiem nekļūsti pārlieku atklāts, privātās lietas labāk apspried ar tuviniekiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu