"Veselības centra 4" ārstniecības iestāžu darbu piektdien apgrūtina sistēmas traucējumi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Čīka/LETA

Saistībā ar SIA "Veselības centrs 4" izmantotās sistēmas traucējumiem piektdien tika apgrūtināta ārstniecības iestāžu darbība,  informēja "Veselības centra 4" pārstāve Agnese Bernāne.

Viņa pastāstīja, ka šodien ap plkst.7.30 tika konstatēti traucējumi "Veselības centrs 4" izmantotās sistēmas "SmartMedical" darbībā. Sistēmu uztur veselības aprūpes un apdrošināšanas nozares informācijas sistēmu izstrādātājs SIA "Blue Bridge Technologies", piebilda uzņēmuma pārstāve.

Viņa skaidroja, ka sistēmas traucējumu dēļ bija apgrūtināts darbs, jo "Veselības centrs 4" ārstniecības iestādēs nebija iespējams nodrošināt pacientu pierakstus, radās problēmas ar maksājumu veikšanu, kā arī nebija iespējams pierakstīties uz konsultācijām un procedūrām.

Vienlaikus, pēc Bernānes paustā, slimnīca tikusi galā ar problēmām, izsniedzot klientiem ar roku rakstītas kvītis, kā arī fiksējot cilvēku, kuri vēlējušies pierakstīties pakalpojuma saņemšanai, kontaktinformāciju. Uzņēmuma pārstāve norādīja, ka centru darbinieki sazināsies ar klientiem un pieraksti tikšot veikti.

Bernāne skaidroja, ka patlaban sistēmas darbība ir atjaunota par 80%, kā rezultātā ikdienas darbs vairs netiekot būtiski traucēts. Stundas laikā sistēmas darbība tikšot atjaunota pilnībā.

Bernāne uzņēmuma vārdā atvainojās klientiem par sagādātajām neērtībām, norādot, ka uzņēmums izdarījis visu, lai varētu turpināt savu darbu.

"Veselības centrs 4" koncernā ietilpst vairākas klīnikas, diagnostikas un veselības centri. "Veselības centram 4" pilnībā pieder tādi uzņēmumi kā SIA "Capital Clinic Riga", SIA "Dinastija", SIA "Diplomātiskā servisa medicīnas centrs", SIA "VC nekustamie īpašumi" un citi uzņēmumi.

SIA "Veselības centrs 4" dibināta 1994.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 14 220 eiro. "Veselības centra 4" kapitāldaļas pieder Mārim Rēvaldam - 55%, Ģirtam Rēvaldam - 25%, Elgai Rēvaldei - 15%, Vijai Žīgurei - 5%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu