"Lielajā dzintarā" atklāta laikmetīgās mākslas izstāde "Kāds sakars"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars” 26. jūlijā atklāta septiņu jauno latviešu mākslinieku grupas izstāde "Kāds sakars". Mākslinieki Elza Sīle, Vika Eksta, GolfClayderman, Subspatial.xyz un Katrīna Čemme izstādē atsaucas uz masu kultūras fenomeniem, caur priekšmetiem, teksta fragmentiem, tēliem un zīmēm koķetējot ar banālo un radot daudznozīmīgas asprātības. Izstāde mākslas telpā "Civita Nova" skatāma līdz 12. septembrim. Aplūko foto! 

“Izstādē "Kāds sakars" tiek apskatīts virziens, kas pēdējo gadu laikā iezīmējies jauno latviešu mākslinieku interešu lokā - apkārt esošu banalitāšu un ikdienišķu parādību romantizācija,” par izstādes ieceri stāsta tās kurators, mākslas kritiķis Tomass Pārups. Tā veidota kā atšķirīgu autoru darbu parāde un vienlaikus arī centiens meklēt kopsaucējus šo mākslinieku rokrakstos.

"Kāds sakars"
"Kāds sakars" Foto: Edgars Pohevičs

Izstādi organizē Liepājas koncertzāle “Lielais dzintars”, atbalsta - Valsts kultūrkapitāla fonds, Liepājas pašvaldība, "VV Foundation" un “Samsung Electronics Baltics”. Izstādes darba laiks: no pirmdienas līdz sestdienai plkst. 10.00 - 19.00, svētdienās - plkst. 10.00 - 15.00. Ieeja - bezmaksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu