"Ātruma cilts" video: brāļu Timrotu piedzīvojumi Skotijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: @lmt

TVNET sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma "Ātruma cilts" jaunāko sēriju. Raidījumā šoreiz jauna rubrika – "Ceļojuma piezīmes". Tās ietvaros Pauls un Ģirts Timroti devušies piedzīvojumu braucienā uz Skotiju. Tāpat "Ātruma ciltī" arī turpinās blondīnes darbs autoservisā – Anete Ķēniņa centīsies atkost, kā "Volkswagen Golf IV" nomainīt salona gaisa filtru. 

Skotijas varenā daba atstājusi pamatīgu iespaidu uz Paulu un Ģirtu Timrotiem, tāpat arī šaurie lauku ceļi, kuros diviem auto izmainīties praktiski neiespējami. Pēc gūtās pieredzes ceļotāji ir sagatavojuši ieteikumus, kādu personīgo un sabiedrisko transportlīdzekli vislabāk izvēlēties, kur meklēt naktsmājas, kāds ekipējums noteikti jāņem līdzi un ar kādām izmaksām jārēķinās, lai pilnībā izbaudītu Skotijas burvību. Stāstus papildina arī ceļojumā uzņemtie video. 

Pēc viesošanās Lielbritānijā Pauls Timrots dodas uz autoservisu, kur tiekas ar rubrikas "Blondīne servisā" varoni Aneti. Lai gan Anete jau vairākkārt pierādījusi skatītājiem savu attapību auto labošanā, "Ātruma cilts" ir sagatavojusi jaunu pārbaudījumu – "Golf IV" salona gaisa filtra nomaiņu. Pauls atzīst, ka reiz pašrocīgi mainījis salona filtru "Lexus" automašīnai, tādēļ liels palīgs "Golf" gadījumā nebūs – meitenei būs jāiztiek ar instrukciju vācu valodā. Vai šis pārbaudījums būs iespējamā misija, noskaidrosim jaunākajā "Ātruma cilts" sērijā. 

Šajā "Ātruma cilts" sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums kļuvis vēl mobilāks, jo bieži izrausies no ierastās studijas un dosies uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem. 

Video:

"Ātruma cilts" katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT mājas viedtelevīzijā.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu