Krievijas hokeja leģenda Kamenskis: Hārtlijs ļoti daudz lamājas (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs un Omsaks "Avangard" hokejisti
Bobs Hārtlijs un Omsaks "Avangard" hokejisti Foto: www.hawk.ru

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs spēļu un treniņu laikā ļoti daudz lamājas, bet prasmīgi atrod pareizo pieeju katram trenētās vienības hokejistam, intervijā Krievijas medijiem paudis leģendārais uzbrucējs Valērijs Kamenskis.

Hārtlijs kopš 2017.gada ir Latvijas valstsvienības galvenais treneris, bet kopš 2018./2019.gada sezonas vada Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Omskas "Avangard".

Kanādietis ir slavens ar to, ka nekautrējas lietot spēcīgu leksiku gan treniņos, gan spēlēs. Kamenskis, kurš 1996.gadā kopā ar Sandi Ozoliņu izcīnīja Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausu, vēlāk spēlēja Hārtlija vadībā.

"Jā, ilgi viņš gan nekad nekur nav noturējies. Hārtlijs ir ļoti stingrs treneris, prasa disciplīnu, koncentrēšanos treniņos. Ļoti labs psihologs, ar harizmu. Viņš ļoti daudz lamājas. Pats arī esmu "dabūjis" no Hārtlija," pastāstīja bijušais hokejists.

Kamenskis arī uzslasvēja Hārtliju par to, ka vinš katram hokejistam spēj atrast vajadzīgo pieeju, lai no viņa iegūtu vajadzīgo rezultātu.

Aprīļa beigās Krievijas mediji ziņoja, ka Hārtlijam draud četru gadu diskvalifikācija par antidopinga noteikumu pārkāpšanu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu