Jauns vārds mūzikā: "Rubīna kubs"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Rubīna kubs"
"Rubīna kubs" Foto: publicitātes

Pie pašmāju rokmūzikas debesīm ar debijas minialbumu "#Kamanisauc" sevi piesaka grupa "Rubīna kubs". "Albuma vēstījums ir par sevis meklējumiem, uzdrīkstēšanos un emocijām, kas rodas, cilvēkam nokļūstot ārpus komforta zonas," tā grupa par jauno ierakstu.

"Rubīna kubs" ir jauna rokmūziku spēlējoša apvienība, kuras mūzikā dzirdamas indī/blūza/garāžroka ietekmes. Grupas dalībnieki iepriekš jau spēlējuši citu grupu sastāvos (Nation Vibe, The Panckas, AMELIA, These Things!) un uzstājušies dažādos Latvijas klubos un bāros. Savu darbību grupa uzsāka 2017. gadā.

Grupas sastāvs: vokāls/ģitāra - Kristaps Zvanis, ģitāra - Kārlis Krāģis, bass - Nauris Priedītis, bungas - Māris Rubīns.

Svarīga nozīme "Rubīna kuba" mūzikā ir dziesmu tekstiem latviešu valodā, kas, kā domā grupa, sniedz klausītājiem godīgāku un patiesāku vēstījumu.

"Rubīna kubs" pateicas par sadarbību minialbuma tapšanā Ģirtam Laumanim no Hodila records un Kārlim Tonem. Par tuvākajiem koncertiem un jaunumiem grupas darbībā var sekot grupas Facebook un Instagram kontos. Noklausīties minialbumu iespējams populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs.

Noklausies grupas debijas EP.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu