Dienvidkorejas fani, neieraudzījuši Ronaldu, sūdzēs tiesā sporta aģentūru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Dienvidkorejas futbola līdzjutējs ar Krištianu Ronaldu masku
Dienvidkorejas futbola līdzjutējs ar Krištianu Ronaldu masku Foto: AFP/SCANPIX

Vairāk nekā 2000 Dienvidkorejas futbola fanu ir gatavi iesūdzēt tiesā sporta aģentūru "The Festa", kas atbildēja par aizvadītajā nedēļā notikušo pārbaudes spēli starp Turīnas "Juventus" un vietējo klubu, jo laukumā nedevās portugāļu superzvaizgne Krištianu Ronaldu.

Portugālis spēlē pret vietējās līgas zvaigžņu komandu laukumā nepavadīja nevienu sekundi, lai arī 65 000 cilvēku pārpildītais stadions gaidīja ko citu. Aizkaitinātie līdzjutēji dažbrīd pat skandējuši viņa lielākā konkurenta Lionela Mesi vārdu.

Atbalstītāju neapmierinātībai bija pamats, jo, organizējot spēli, viena no norunām bija, ka Ronaldu laukumā pavadīs vismaz 45 minūtes, vēstīja vietējā advokātu firma "Mjungan". Tā rezultātā mača biļetes pilnībā tika izpirktas mazāk nekā trīs stundu laikā.

"Līdz šim ar mums ir sazinājušies aptuveni 2000 fanu, kuri ir gatavi tiesāties," teica advokāts Kims Huns Ki. "Mēs plānojam savu prasību oficiāli iesniegt nākamnedēļ, ja vien šī sporta aģentūra nenāks klajā ar plānu, kurā paredzēts kompensēt faniem nopirktās biļetes."

Tāpat notikušajā spēlē neiztika arī bez cita incidenta. Spēles sākums aizkavējās par aptuveni stundu, jo "Juventus" klubs Seulā ieradās vien piecas stundas pirms spēles sākuma.

Tikmēr aģentūras "The Festa" izpilddirektore Robina Žana sarunā ar vietējo mediju SBS izplūda asarās, sakot, ka viņa par notikušo situāciju jau runājusi ar "Juventus" valdes locekli Pāvelu Nedvedu.

"Kad teicu viņam, ka visi gribētu, lai Ronaldu šodien iziet laukumā, viņš atbildēja, ka cerot uz to pašu, bet patiesībā to nevēloties. Tāpēc es neko šajā situācijā nevaru izdarīt," teica Žana, kura pauda apņēmību atrast veidu, kā fani varētu atgūt iztērēto naudu.

Tikmēr kāds dienvidkorejietis savā "Instagram" profilā publicējis asu kritiku Ronaldu virzienā. "Viņš pievīla un pazemoja 60 000 fanu. Es vairs neesmu Ronaldu fans," teikts paziņojumā.

Spēle noslēdzās ar neizšķirtu 3:3, lai arī otrajā puslaikā viesi bija iedzinējos ar 1:3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu