Mairis Briedis tiksies ar līdzjutējiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: Ieva Makare/LETA

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis otrdien, 30. jūlijā, tirdzniecības centrā "Domina" tiksies ar saviem līdzjutējiem.

Pasākums norisināsies iepirkšanās centra centrālajā laukumā pie restorāna "Vairāk saules", un tas sāksies plkst.16.

Briedis saviem faniem sniegs autogrāfus, atbildēs uz jautājumiem, kā arī fotografēsies pie īpašas fotosienas. Brieža atbalstītājiem būs arī iespēja klātienē apskatīt viņa izcīnītās jostas - Starptautiskās Boksa padomes (WBC) Dimanta čempiona jostu, kā arī nupat izcīnīto Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostu.

Pasākuma laikā ikviens varēs pārbaudīt arī sava sitiena spēku un piedalīties loterijā, kurā galvenā balva būs Brieža boksa cimdi, ar kuriem viņš gatavojās savai līdz šim pēdējai cīņai.

Briedis jūnijā "Arēnā Rīga" trešajā raundā skandalozā Pasaules boksa supersērijas pusfināla cīņā nokautēja poli Kšištofu Glovacki

Jūnija izskaņā WBO oficiāli apstiprināja Briedi par šīs organizācijas čempionu, bet pie pašas jostas viņš tika tikai šī mēneša sākumā.

Supersērijas finālā Briedis spēkosies ar kubieti Junieru Dortikosu, kurš tajā pašā 15.jūnija vakarā Rīgā desmitajā raundā nokautēja amerikāni Endrū Tabiti, iegūstot Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu.

Abi bokseri finālā sadalīs arī prestižo WBC čempiona jostu. Tas bija paredzēts jau Brieža un Glovacka cīņā, tomēr WBC neilgi pirms dueļa to atsauca.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu