Robežsargs pirmdien izglābis sievieti no degošas mašīnas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

Pirmdien, 29.jūlijā, uz ceļa "Kārsava-Rēzekne" Valsts robežsardzes robežsargs izglābis kādu sievieti no avarējušas un degošas automašīnas, pavēstīja Valsts robežsardzes pārstāve Jolanta Babiško.

Viņa norādīja, ka pirmdienas pēcpusdienā Valsts robežsardzes Ludzas pārvaldes Aizgāršas robežapsardzības nodaļas robežsargs, braucot no dienesta vietas, "Kārsava-Rēzekne" ceļa malā pamanīja vīrieti ar redzamiem miesas bojājumiem.

Robežsargs nekavējoties apturēja savu automašīnu un konstatēja degošu, grāvī avarējušu "Opel" "Zafira" markas automašīnu, kurā atradās iepriekšminētās personas sieva.

Robežsargs nekavējoties izsauca atbildīgos dienestus un, pieskrējis pie automašīnas, atlieca tās aizmugurējās durvis un palīdzēja sievietei nokļūt drošā attālumā no automašīnas.

Kad sieviete bija izglābta, robežsargs atgriezās pie automašīnas, lai pārliecinātos, ka tajā neatrodas cilvēki, un centās nodzēst liesmas.

Notikuma vietā ieradās Valsts policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu