Noslepkavota prominenta Krievijas influencere; viņas līķis atrasts koferī

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: instagram.com/katti_loves_life

Prominenta Krievijas "Instagram" personība, 24 gadus vecā Jekaterina Karaglanova atrasta mirusi savā dzīvoklī Maskavā, apstiprinājusi policija. Pasaules mediju uzmanību pievērsis tas, ka sievietes mirstīgās atliekas ar vairākām durtām brūcēm tika atrastas koferī viņas īrētajā dzīvoklī Maskavā.

Karaglanovas mirstīgās atliekas tika atrastas piektdien. Jaunās sievietes ģimene vērsās pie dzīvokļa īpašnieka, jo vairākas dienas nevarēja ar viņu sazināties.

Jauniete nesen bija ieguvusi medicīnisko izglītību.

Karaglanovai sociālajā tīklā "Instagram" ir vairāk nekā 85 000 sekotāju.

Policija pieļauj, ka iespējamais slepkavības motīvs bija greizsirdība.

Karaglanova nesen bija sākusi jaunas attiecības un posās ceļojumā uz Nīderlandi, kur bija plānojusi 30.jūlijā nosvinēt dzimšanas dienu. Vecāki ar viņu mēģināja sazināties dažas dienas pirms plānotā ceļojuma, taču tas neizdevās.

Vecāki sazinājās ar dzīvokļa izīrētāju un lūdza ielaist viņus meitas dzīvokli. Gaitenī viņi atrada koferi ar jaunās sievietes mirstīgajām atliekām. Viņas tēvs izsauca ātro palīdzību, taču jauniete jau bija mirusi.

Mediji vēsta, ka viņai bijusi pārgriezta rīkle un vairākas durtas brūces, taču nekas neliecināja, ka dzīvoklī būtu notikusi ielaušanās vai cīniņš. Dzīvoklī arī netika atrasts slepkavības ierocis.

Policija atklāja, ka ap Karaglanovas pazušanas laiku uz viņas dzīvokli devies bijušais draugs. Viņa neilgo apciemojumu bija fiksējušas novērošanas kameras. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Какая же сегодня классная погода на улице! Хоть и прохладно, но уже чувствуется весна, впервые в этом году. Лично у меня на неё большие планы, среди которых и ремонт квартиры с нуля, и новые поездки, и ещё одно важное мероприятие под вопросом, о котором заранее не говорю ?. Также планирую продолжить осваивать косметологию ? и не забрасывать тренировки в зале. Нужно же в конце концов вернуть себе форму ( а для меня это по сложности примерно как ремонт ?). Как видите, планов не мало, так что ,весна, не подведи! ??

A post shared by Kati K. ??‍♀️ (@katti_loves_life) on

Karaglanova regulāri publicēja fotogrāfijas sociālajā tīklā "Instagram". Sekotāji viņu salīdzinājuši ar kinozvaigzni Odriju Hepbērnu. 

Karaglanovai bija arī populārs ceļojumu blogs ar vairākiem tūkstošiem sekotāju. Viņa bija rezidente Maskavas medicīniskajā augstskolā un strādāja dermatoloģijas jomā.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu