Grupa "Audiokvartāls" aicina spēlēties

Gatavo debijas albumu
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Audiokvartāls"
"Audiokvartāls" Foto: publicitātes

Jaunā pašmāju poproka apvienība “Audiokvartāls” piedāvā jaunu dziesmu un videoklipu ar nosaukumu “Nāc ar mani spēlēties”, kas ir otrais singls no grupas gaidāmā debijas albuma, pie kura grupas dalībnieki strādā jau labu laiku. 

Dziesma ierakstīta DFE ierakstu studijā, tās producents ir Mārtiņš Gailītis, vārdu autors Ivars Ozoliņš, bet mūzikas radīšanā piedalījās visi grupas mūziķi.

Albuma izdošanas datums vēl nav zināms, jo "Audiokvartāls" mūziķi uzskata, ka datuma izziņošana vēl pirms albuma pabeigšanas var sasteidzināt radošo procesu, kas var ietekmēt gala rezultātu.

Noskaties dziesmas video.

Videoklipa galvenajā lomā ir dejotāja Anete Reliņa, kura cenšas savaldzināt grupas puišus un aicina  - “Nāc ar mani spēlēties”, kas gan nenozīmē, ka dziesma ir par sievietes un vīrieša attiecībām.

“Ar katru singlu vai video mums izdodas gan turpināt, gan veidot jaunas sadarbības. Mūsu komanda kļūst lielāka,  tas rada sajūtu, ka katrs projekts kļūst nozīmīgāks,” stāsta grupas solists Ivars Ozoliņš.

Videoklipu veidošanā "Audiokvartāls" turpina sadarbību ar operatoru Andri Koemecu (AK Prodmedia), kā arī ar jauno, talantīgo mākslinieci Ditu Endzeli, kura veidoja arī dziesmas “Meitene lietū” vāka vizuālo noformējumu.

Tuvākā grupas “Audiokvartāls” uzstāšanās paredzēta 8. augustā “Tex mex republika". Koncertā varēs dzirdēt grupas jaunāko singlu "Nāc ar mani spēlēties", kā arī citas orģināldziesmas.

Seko "Audiokvartāls" jaunumiem šeit.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu