Liepājā sākas pirmie "Summer Sound" koncerti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Summer Sound
Summer Sound Foto: publicitātes

Jau trešdienas vakarā Liepājā sāk skanēt pirmie festivāla "Summer Sound" koncerti – uz īpašas festivāla skatuves Juliannas pagalmā norisināsies festivāla ieskaņas pasākums, informē festivāla rīkotāji.

Trešdien, 31. jūlijā, un ceturtdien, 1. augustā, liepājnieku iecienītajā atpūtas vietā Juliannas pagalms atradīsies viena no festivāla skatuvēm - "Barley Bros./Priekšnams" uz kuras uzstāsies pavisam jaunās un jau pieredzi guvušās latviešu grupas un mākslinieki.

31. jūlijā uzstāsies "The Citizens LV", Alise Haijima, "Tornhill", "B Optimist", "Simple Man". Bet 1. augustā – "Jauda", "Mazie meža dīvainīši", Mark Felsh, "Frequent Mood" un "Sapņu fragmenti".

Koncertu sākums 18.00, ieeja tajos ir bez maksas.

Trešdien darbu uzsāk arī aproču maiņas punkti. Rīgā – t/k Spice, Liepājā – t/n Kurzeme un pludmales bārā Red Sun Buffet.

Piektdien, 2. augustā, no Rīgas uz Liepāju ir norīkots vilciena papildreiss – Rīga-Liepāja, kurš no Rīgas Centrālās stacijas aties 13.50. Sadarbībā ar DPD kurjeru uz festivālu ir iespējams bez maksas nosūtīt savas mantas. Bez maksas tās būs iespējams nosūtīt arī atpakaļ no festivāla teritorijas uz mājām. Plašāka informācija summersound.dpd.lv.

Festivālā "Summer Sound" uzstāsies čigānu panka karaļi Gogol Bordello, pasaules elektroniskās mūzikas topu līderis Sigala, lietuviešu elektroniskās mūzikas uzlēcošo zvaigzne Dynoro, nīderlandiešu dīdžeju duets The Him un labākās pašmāju grupas un izpildītāji.

Lasi sarunu ar festivāla rīkotāju Uldi Pabērzi šeit.

Uldis Pabērzis
Uldis Pabērzis Foto: publicitātes

Divu dienu biļetes cena: 47 eur, biļetes pie festivāla ieejas maksās 50 eur

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu