Ieva Florence dalās ar mīklainu vēstījumu par jaunu sākumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/ieva_florence/

Teātrī, filmās un seriālos redzamā aktrise Ieva Florence pārsteigusi fanus, daloties ar savām pārdomām par kā jauna sākumu.

“Jauns sākums ir vienmēr izaicinājumus! Pie tā mēs nonākam reti, jo vienmēr mēģinām lietas savienot vai pārkārtoties pieturpunktiem, ko dzīve mums dod. Un loģiski jau tas ir. Tevis paša plūsma var tikt virzīta tikai pēc Taviem lēmumiem.

Es teiktu - nevis grūts, bet sarežģīts ir jauns sākums. Lietu kārtība, būtība, tava ticība un uzņēmība, katra doma tiek svaidīta, apgāzta, pieņemta un saprasta līdz nonāc pie kāda kopsaucēja ar sajūtām.

Un, manuprāt, tas ir labi - meklēšana - process, kurā noārdās "vecā āda", kur parādās Tava iekšējā dzirksts. Tā ir rūdīšanās un reizē atdzimšana. Darbs un vēlreiz darbs. Un tad Tu saproti, ka tas, ko Tu sēj, to arī Tu pļauj, un ko vēlies pļaut atkarīgs no Tevis paša,” raksta aktrise.

Florence nav atklājusi, kas viņu mudinājis dalīties šādās atziņās, taču zināms, ka viņa šovasar ar līgavaini, aktieri Oskaru Vīksnu, remontēja sava vectēva māju, kā arī gatavojās kāzām.

Pāris par saderināšanos publiski paziņoja pērnā gada novembrī.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ieva Florence (@ieva_florence) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oskars Vīksne (@cilvek_berns) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ieva Florence (@ieva_florence) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oskars Vīksne (@cilvek_berns) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ieva Florence (@ieva_florence) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu