Timmas un Bertāna komandai pievienojas 2016. gada NBA čempions

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Timofejs Mozgovs
Timofejs Mozgovs Foto: Reuters/ScanPix

Jāņa Timmas un Daira Bertāna pārstāvētajai komandai Maskavas apgabala "Himki" oficiāli pievienojies Krievijas basketbolists Timofejs Mozgovs, trešdien paziņoja klubs.

Pašlaik 33 gadus vecais Mozgovs noslēdzis līgumu ar "Himki" uz vienu sezonu.

216 centimetrus augumā raženais centrs Maskavas klubā spēlējis arī iepriekš savā karjerā no 2006. līdz 2010. gadam, kā arī 2011. gadā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) lokauta laikā.

2016. gadā Mozgovs kļuva par NBA čempionu, pārstāvot Klīvlendas "Cavaliers" komandu. Viņš spēlējis arī citos NBA klubos - Denveras "Nuggets", Ņujorkas "Knicks", Losandželosas "Lakers" un Bruklinas "Nets".

Aizvadītajā sezonā Mozgovs pārstāvēja arī Orlando "Magic" komandu, taču traumas dēļ viņš nenospēlēja nevienu maču šajā NBA klubā, kas jūlija sākumā pārtrauca sadarbību ar Krievijas basketbolistu.

Mozgovs karjeras laikā NBA regulārajā čempionātā aizvadījis 454 spēles, vidēji mačā atzīmējoties ar 6,8 gūtiem punktiem un 4,9 izcīnītām atlēkušajām bumbām.

Savukārt NBA izslēgšanas spēļu turnīrā Mozgovs aizvadījis 40 spēles, vidēji guvis 6,4 punktus, izcīnījis 4,8 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,1 metienu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu