Video: Polijas fani pie Brīvības pieminekļa aizdedzinājuši dūmu sveces; izsaukta policija (6)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X

Valsts policija (VP) šovakar, 1. augustā, Polijas futbola līdzjutēju aktivitātēs pie Brīvības pieminekļa pārkāpumus nav konstatējusi.

Sociālajos tīklos ievietotajos aculiecinieku video redzams, ka pirms šovakar "Skonto" stadionā paredzētā futbola mača vairāk nekā 100 Polijas līdzjutēji pie pieminekļa rokās turējuši aizdedzinātas dūmu sveces un skaļā balsī izklieguši fanu saukļus, piemēram, "Tikai uzvara, GKS tikai uzvara!" un "Poļu fani - huligāni!".

VP preses pārstāve Elīna Sprudzāne apliecināja, ka policija bija ieradusies notikuma vietā, taču likumpārkāpumi netika konstatēti.

Policija gan vērš uzmanību, ka tie ir futbola fani un to emocionālā izpausme var būt Latvijas sabiedrībai nesaprotama, tomēr viņu darbībās nekā pretlikumīga policija nav saskatījusi.

"Jebkurā gadījumā situāciju kontrolējam un uzraugām, jo "Skonto stadionā" turpinās futbola mačs," piebilda Sprudzāne.

Jau ziņots, ka Latvijas čempiones "Riga" futbolisti šovakar plkst.19.30 "Skonto" stadionā UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrās kārtas atbildes spēlē uzņem Polijas titula īpašnieci Glivices "Piast".

Pirms nedēļas notikušajā mačā rīdzinieki viesos zaudēja ar 2:3, tādējādi saglabā nelielas cerības uz nākamās kārtas sasniegšanu.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu