Pilote paceļ "Ātruma cilts" raidījumu mākoņos (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma "Ātruma cilts" jaunāko sēriju. Pauls Timrots šoreiz devies uz Ādažu lidlauku, lai tiktos ar piloti Diānu Nagli – vienu no nedaudzajām sievietēm Latvijas aviācijā. Diāna ne vien iepazīstinās ar pilota profesijas specifiku, bet arī kopā ar raidījumu dosies treniņlidojumā, lai uzlūkotu zemi no augšas. 

Kā sarunā ar Paulu Timrotu skaidro Diāna Nagle, Latvijā viņa pazīst vēl tikai vienu sievieti piloti, bet trešā kolēģe nupat ieguvusi pilota licenci, tādēļ sievietes pie lidaparātu stūres Latvijā ir retums. Pauls ar Diānu arī pārrunās, kādēļ viņa izvēlējusies kļūt par piloti un kas nepieciešams, lai apgūtu prasmes pacelt gaisā lidmašīnu.

Diāna nupat ir tikusi arī pie jauna, spārnotā drauga – divvietīgās ultravieglās lidmašīnas "AEROPRAKT-22". Izpētot lidojošā spēkrata tehniskās specifikācijas, ir pienācis laiks iedarbināt motoru, un kopā ar Diānu gaisā pacelsies arī "Ātruma cilts". Cik veiksmīga būs pacelšanās un cik maiga nolaišanās, noskaidrosim jaunākajā raidījuma sērijā. 

Šajā "Ātruma cilts" sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums kļuvis vēl mobilāks, jo bieži izrausies no ierastās studijas un dosies uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem. 

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu