Naktī uz pirmdienu iespējama salna

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Apsarmojusi krūma čuža.
Apsarmojusi krūma čuža. Foto: Ivars Soikāns/LETA

Arī naktī uz pirmdienu gaidāms diezgan auksts laiks, turklāt vietām iespējama arī salna, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Naktī mākoņu daudzums debesīs būs mainīgs - dažviet austrumos gaidāms neliels īslaicīgs lietus, bet rietumos debesis būs skaidrākas. Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļrietumu, rietumu vējš. Minimālā gaisa temperatūra būs +4…+9 grādi, turklāt lokāli zāles virskārtā iespējama arī salna. Vietām piekrastē nakts būs siltāka un gaiss nebūs vēsāks par +10…+13 grādiem.

Rīgā naktī mākoņu daudzums būs mainīgs un ievērojami nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns rietumu, ziemeļrietumu vējš. Minimālā gaisa temperatūra būs +11…+12 grādi.

Dienā augsta spiediena atzara ietekmē saule mīsies ar mākoņiem un vien dažviet gaidāms neliels īslaicīgs lietus. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu puses vējš, kas atsevišķos rajonos būs nedaudz brāzmains. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +17…+21 grādam.

Rīgā dienā mākoņi debesis klās tikai daļēji un nokrišņi nav gaidāmi. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu puses vējš, un gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18…+20 grādiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu