Sūlšērs pauž pārliecību, ka Pogbā paliks Mančestras "United"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ūle Gunnars Sūlšērs
Ūle Gunnars Sūlšērs Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas vienības galvenais treneris Ūle Gunnars Sūlšērs sestdien medijiem pauda pārliecību, ka viņam neesot šaubu par to, ka Pasaules kausa (PK) ieguvējs Pols Pogbā nepametīšot viņa vadīto klubu.

Runas par Pogbā iespējamu došanos uz citu klubu jau noris pāris nedēļas, bet pēc pēdējās pārbaudes spēles pret "AC Milan", kurā Pogbā nepiedalījās, tās atkal pieņēmušās spēkā.

Tikmēr "United" galvenais treneris Šūlšērs futbolista nepiedalīšanos mačā skaidroja ar muguras muskuļu spazmām, kuras piemeklējušas Pogbā. Tāpat speciālists nešaubījās, ka futbolists savu nākotni aizvien saistot tieši ar Mančestras klubu.

"Par viņa nākotni man vispār nav šaubu. Pārbaudes spēlē pret "AC Milan" es nemaz negaidīju, ka viņš kopā ar komandu kāps lidmašīnā," teica norvēģis.

"Aprunājos ar viņu pēc treniņa, un viņš neslēpa, ka nejūtas īsti labi. Pols, visticamāk, sastāvā atgriezīsies nākamās nedēļas sākumā."

"Tā nav trauma, viņš vienkārši sajuta nelielas sāpes. Šonedēļ nevēlējāmies riskēt, bet nākamajā nedēļā pret Londonas "Chelsea" viņš noteikti jau būs gatavs spēlēt," piebilda Šūlšērs, kurš arī neslēpa, ka komandai drīzumā varētu pievienoties ilgi "medītais" Harijs Magvairs.

"Cerams, ka atlikušās detaļas atrisināsies drīzumā, lai mēs varētu to paziņot jau drīzumā," teica galvenais treneris.

Tiek lēsts, ka Magvairs no Lesteras "City" uz "United" varētu pārnākt par 80 miljoniem mārciņu (87,5 miljoniem eiro).

Tikmēr "United" rindas, visticamāk, varētu pamest uzbrucējs Romelu Lukaku, par kuru interesi izrādot Itālijas titulētais klubs Milānas "Inter".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu