"Summer Sound" abās dienās apmeklējuši 32 tūkstoši cilvēku (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Summer Sound" aviošovs
"Summer Sound" aviošovs Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Nedēļas nogalē Liepājā norisinājās jau devītais festivāls "Summer Sound", kuru divu dienu laikā kopumā apmeklēja 32 tūkstoši cilvēku, informē rīkotāji.

Festivāls šogad pieredzēja krietnu apmeklētāju skaita pieaugumu, kas rezultējās arī divās pilnībā izpārdotās telšu pilsētiņās un pārpildītā pludmalē pie galvenās skatuves festivāla galveno mākslinieku uzstāšanās laikā. 

“Mēs esam patiešām gandarīti par šī gada festivālu – prieks, ka mūsu darbs un gatavošanās festivālam visa gada garumā ir novērtēts un realizējies ar ievērojamu apmeklētāju skaita pieaugumu. Tas nozīmē, ka festivāls attīstās pareizajā virzienā un ir saistošs apmeklētājiem. Domās jau esam nākamā gada festivāla organizēšanā – tas būs "Summer Sound" desmitais gads un mēs vēlamies to padarīt vēl labāku par visiem deviņiem iepriekšējiem,” stāsta festivāla organizators Uldis Pabērzis.

Lasi TVNET interviju ar festivāla rīkotāju Uldi Pabērzi.

Video atskats uz festivālu.

Festivāls norisinājās devīto reizi un ir neapšaubāmi kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem vasaras mūzikas notikumiem Baltijā. To apliecina tūkstošiem apmeklētāju, kuri ik gadu dodas uz brīnišķīgo Liepājas pludmali, lai baudītu divu dienu muzikālu prieku un atpūtu pašā jūras krastā. Katru gadu festivāls piedāvā vairāk nekā 50 māksliniekus, kā arī rūpējas par daudzveidīgu izklaižu un aktivitāšu programmu.

Foto: Viesu stils un bezstils festivālā "Summer Sound".

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu