Hartmaņa atvadu spēlē gaidāms unikāls šovs - cilvēks pret motociklu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Toms Hartmanis un Andris Grīnfelds
Toms Hartmanis un Andris Grīnfelds Foto: Romāns Kokšarovs

Trešdien, 7. augustā, plkst. 19.00 "Kurbads" ledus hallē hokeja klubs "Kurbads" aizvadīs pirmo jaunās sezonas pārbaudes spēli pret Krievijas komandu SKA-NEVA no Sanktpēterburgas. Šī spēle ieplānota kā atvadas no hokeja ilggadējam komandas uzbrucējam Tomam Hartmanim, kurš spēles pārtraukumā sacentīsies ātrumā ar enduro braucēju Andri Grīnfeldu.

Toms Hartmanis hokejistu un ekspertu skatījumā pamatoti tiek uzskatīts par ātrāko Latvijas hokejistu ar lielisku slidošanas tehniku. Tieši viņš ir labākais vēstnesis, lai parādītu, ka sacensībā starp motociklu un hokejistu ātrumā pārāks ir hokejists.

Par klasiku jau kļuvis mūžsenais jautājums: kas ātrāks - zirgs vai mašīna? Hokejists vai motocikls? Abiem dalībniekiem būs jāstartē vienlaicīgi no sarkanās līnijas, un apbraucot abus vārtus, jāveic pilns hokeja laukums.

Andris Grīnfelds ir aizvadījis treniņus un uzrādījis ļoti konkurētspējīgu laiku. Šobrīd prognozēt iznākumu nav iespējams! Jāpiebilst, ka Andris Grīnfelds izmantos motociklu ar radžu riepām.

Ieejas biļešu cena ir 3 EUR. Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" kasēs vai uz vietas hallē pirms spēles. Bērniem līdz 14 gadiem, pensionāriem un invalīdiem ieeja bez maksas.

Toms Hartmanis hokeja kluba "Kurbads" rindās aizvadīja sešas sezonas, divas reizes ar komandu izcīnot Latvijas čempiona titulu un četras reizes sudraba medaļas. Latvijas čempionātā komandas rindās Toms Hartmanis aizvadīja 230 spēles, gūstot 78 vārtus un 96 reizes rezultatīvi asistējot.

Andris Grīnfelds šogad Pasaules superenduro čempionātā "junior" klases kopvērtējumā ierindojās 11. vietā, atsevišķos posmos izcīnot uzvaru braucienos. Andris Grīnfelds jau iepriekš piedalījies šova elementos HK "Kurbads" spēlēs. 2018. gada ziemā viņš ar motociklu pārlēca pāri vārtiem brīdī, kad uz tiem tika izpildīts soda metiens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu