"Rammstein" pirotehnikas šovs jau šovakar

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Dziesma "Puppe"
Dziesma "Puppe" Foto: kadrs no koncerta

"Laibach" radinieki no Vācijas – grupa "Rammstein" bija klusējusi deviņus gadus, bet šogad atgriezusies ar jaunu studijas albumu, kas guvis ievērību gan Eiropā, gan arī Ziemeļamerikā. Albums “Rammstein” izdošanas nedēļā pirmo reizi ielauzies Billboard 200 top10. Jau šovakar albuma materiālu varēsim baudīt iespaidīgā šovā Lucavsalā. 

Pasaules slavu "Rammstein" iemantojusi ar iespaidīgiem līdz detaļām izstrādātiem un pirotehnikas elementiem bagātiem šoviem. Ikkatru koncertu caurvij nebeidzams sprādzienu un liesmu kokteilis, kurā katra nākamā dziesma grandiozitātē pārspēj nākamo. Nereti galvenā pirotehniķa lomu uzņemas arī grupas līderis Tils Lindemans, kurš atsevišķus skaņdarbus izpilda, pat pilnībā esot liesmu pārņemts. Šajā turnejā dziesmas "Puppe" laikā uz skatuves tiek izvesti milzīgi bērnu ratiņi. Kas notiek tālāk? Jādodas uz koncertu un jāskatās savām acīm.

Video: Rammstein "Deutschland"

Satiksmes ierobežojumi un izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā

No otrdienas plkst.7 līdz 7. augusta plkst.1 Mūkusalas ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Bauskas ielai tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana, kā arī atstātie transportlīdzekļi tiks ar autoevakuatoru piespiedu kārtā pārvietoti uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu.

No plkst.8 līdz plkst.1 tiks aizliegta kuģošanas līdzekļu tauvošanās un enkurošanās Mazajā Daugavā, kā arī no plkst.15 līdz plkst.1 tiks slēgta kuģošanas līdzekļu satiksme Mazajā Daugavā.

Tāpat no šodienas plkst.23 līdz rītdienas plkst.1 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Mūkusalas ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Bauskas ielai. Ierobežojums neattieksies uz operatīvo transportu, sabiedrisko transportu, transportlīdzekļiem ar pasākuma organizatora atļaujām, kā arī iedzīvotājiem un uzņēmumiem, kuri strādā un dzīvo ielas slēgtajā posmā.

Kā norāda organizatori, pēc koncerta pasažieru uzņemšanai divās vietās būs atļauts stāvēt taksometriem - no Mūkusalas apļa uz Mūkusalas ielu virzienā uz Bausku, un no Mūkusalas apļa uz Mūkusalas ielu virzienā uz Akmens tiltu.

Vienlaikus no plkst.16 Lucavsalas virzienā tiks nodrošināti papildu trolejbusi maršrutā Latvijas Universitāte-Lucavsala. Tāpat būs papildu reisi 19.maršruta trolejbusam un 40.maršruta autobusam.

Tiem iedzīvotājiem, kuriem Lucavsalā atrodas mazdārziņi, nepieciešams saņemt caurlaidi iekļūšanai teritorijā.

Valsts policija un tās sadarbības partneri uz gaidāmo koncertu aicina doties ar sabiedrisko transportu, kājām vai ar divriteni. Riteņbraucējiem jārēķinās, ka velonovietņu skaits būs ierobežots.

Koncerta apmeklētājus organizatori aicina arī sevišķi rūpīgi sekot līdzi organizatoru un policijas norādēm. Tas ir īpaši svarīgi, jo Salu tilts patlaban ir remontā un pēc būtības tas ir būvlaukums.

Ieeja koncerta norises vietā Lucavsalā tiks atvērta otrdien, 6. augustā, plkst. 17.00.

Iesildītāji "Duo Jatekok".

"Rammstein" koncerta sākums plkst. 20:00.

Ceturtais koncerts

Rīgā vācu industriālā metāla giganti Latvijā uzstāsies jau ceturto reizi. Pirmā bija 2001. gada 22. novembrī Skonto hallē, otrā - 2010. gada 4. martā Arēnā Rīga, bet trešā - 2012. gada 7. februārī, arī Arēnā. Baltijas reģionā grupa pēdējoreiz bija pirms diviem gadiem jūnijā, kad uzstājās Igaunijas galvaspilsētā Tallinā. Šoreiz viņu turnejas grafiks no Maskavas un Sanktpēterburgas cauri Rīgai vedīs uz Tamperi, Stokholmu, Oslo un Vīni. Kopumā šā gada grafikā atlikuši vēl septiņi koncerti, savukārt 2020. gada turneja vismaz pagaidām sastāv no 26 koncertiem, no maija beigām līdz augusta sākumam.

Foto: «Rammstein» koncerts «Arēnā Rīga».

Plānots, ka koncertu apmeklēs 40 000 skatītāju.

Zināms, ka ka nākamgad, 21. jūlijā, grupa uzstāsies Tallinā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu