Augusta mēneša horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Ak, august, august... Ko tu man nesīsi, vasaras pēdējais mēnes?

AUNS Augusta sākumā būsi labā noskaņojumā, spēsi viegli rast saskaņu attiecībās ar cilvēkiem. Netrūks arī biznesa ideju, kuras varētu palīdzēt uzlabot tavus materiālos ienākumus. Kādam Aunam sadarbības partneru meklējumos var nākties doties ārpus valsts robežām, taču tas noteikti būs tā vērts! Kopumā augustā lieliski apliecināsi savas oratora dotības, saimnieciskās iemaņas un organizatoriskās prasmes. Līdz ar to droši vari iet cīņā – apliecināt, ka esi gatavs ieņemt nopietnāku amatu. Lai profesionālajā ziņā viss patiešām ietu gludi, tev vajadzētu būt apdomīgākam juridiskajā plānā. Ja dodies kārtot lietas uz valsts iestādēm, vispirms pārliecinies, ka esi sagatavojis visu nepieciešamo dokumentācijas gūzmu. Mājas dzīvē zvaigznes iesaka būt nedaudz piekāpīgākam.

VĒRSIS Kopumā šis tev būs interesants, savā ziņā pat liktenīgs mēnesis. Šobrīd pieņemtie lēmumi var tālejošu ietekmēt ne tikai tavu, bet arīdzan ģimenes locekļu likteni. Labums tāds, ka savā izvēlē balstīsies uz labi pārdomātu, no emocijām brīvu domu gājienu. Nav izslēgts, ka ievāksi daudz informācijas, lai nekļūdītos gala izvēlē. Augusta pirmajā pusē zvaigznes iesaka pievērsties mazāk nozīmīgiem darbiem, dažādām formalitātēm. Turpretim augusta otrajā pusē vērts ķerties klāt globāliem jautājumiem, atbildīgiem darbiem. Atceries, ka panākumos lielu nozīmi spēlēs atbilstošas komandas izvēle, tāpēc parūpējies, lai tev blakus būtu uzticami un pārbaudīti profesionāļi. Attiecību jomā mēnesis būtiskas pārmaiņas nesola. Ja līdz šim ir sanācis kāds asāks strīds ar partneri, tad šobrīd pastāv lieliskas iespējas salīgt mieru!

DVĪŅI Tevī būs jūtams piedzīvojuma meklētāja gars, kurš liks traukties turp, kur zaigo viss neizzinātais, aizraujošais. Pielūko vienīgi, lai tavi centieni nekļūst pārlieku gaisīgi, avantūristiski. Pirms ko pasāc, pārdomā, cik tas varētu maksāt un vai vari to atļauties laika, ģimenes dēļ. Zvaigznes iesaka atturēties no ekstrēmiem sporta veidiem, jo šomēnes nav izslēgts zināms traumatisms. Arī pie stūres nenāktu par ļaunu būt dubulti uzmanīgam, biežāk sekot atļautajam braukšanas ātrumam, ievērot drošu distanci. Profesionālajās gaitās augusts solās būt samērā dinamisks. Un tas tevi tikai iepriecinās, jo tu neciet garlaicīgu, monotonu darba ritmu. Lai visi pienākumi tiktu pienācīgi izpildīti, dienasgrāmatā piefiksē visas svarīgās tikšanās un citus pienākumus, pretējā gadījumā tavs aizmāršīgums var radīt nevajadzīgus sarežģījumus.

VĒZIS Nav izslēgtas patīkamas likteņa nejaušības, kuras savedīs tevi kopā ar vajadzīgajiem cilvēkiem, kuri savukārt tuvākajā nākotnē palīdzēs īstenot interesantus un peļņu nesošus projektus. Lai panākumi būtu jo jūtamāki, tev vajadzētu būt atvērtākam, pretimnākošākam pret visu veidu novitātēm. Pilnīgi iespējams, ka situācija liks manīt nepieciešamību iegūt papildu zināšanas, pieslīpēt esošās profesionālās iemaņas. Neslinko, kā nākas pacenties, tas tev noteikti atmaksāsies! Ģimenes dzīvē augusts var izrādīties emociju piesātināts. Saasināts jūtīgums pret notiekošo var izrādīties gan tev, gan arī tuviniekiem. Galvenais visiem saglabāt saticību un risināt sasāpējušos jautājumus tikai tad, kad būs pārgājuši jūtu viesuļi. Mēneša nogale piemērota, lai dotos nelielā izbraukumā.

LAUVA Mēneša sākumā var izpausties tava ugunīgā daba, rakstura kaislīgā, nepieradinātā puse. Daudz labāk jutīsies, ja varēsi strādāt individuāli, spēsi izvairīties no nemitīgām priekšniecības norādēm, kas un kā pareizāk būtu darāms. Ja ieņem vadošu amatu, esi nedaudz iejūtīgāks pret padotajiem, tai pašā laikā rūpīgāk seko līdzi viņu darbam, nav izslēgta situācija, ka darba process brīžiem tiks imitēts vai izpušķots. Augusta vidū ikdienas ritms kļūs nesteidzīgāks, bezrūpīgāks. Tu varēsi vairāk laika veltīt sev tīkamām lietām, kas nenoliedzami uzlabos omu. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem pratīsi radīt par sevi respektablu, paliekošu iespaidu. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem tas nozīmē zaļo gaismu potenciālajiem randiņiem, otrās pusītes meklējumiem. Mēneša nogalē tu gribēsi veltīt uzmanību dzīvesvietas labiekārtošanai.

JAUNAVA Kustīgs un interesants periods, jo īpaši jau augusta vidus, kad faktiski risināsies svarīgākie šā mēneša notikumi. Tev nāksies būt savu uzdevumu augstumos un aizmirst  nedrošību un bailes par papildu atbildību, atliks vien rīkoties! Nekautrējies apliecināt savas neapšaubāmās organizatora dotības, spēju orientēties birokrātiskajos līkločos. Veicot pārrunas ar augstākstāvošajiem, nekautrējies uzņemties iniciatīvu, aktīvāk izteikt dažādus ierosinājumus. Pieskaroties laulības dzīvei, tai svarīgāks liksies augusta sākums un nogale. Nav izslēgts, ka šajos brīžos vairāk laika pavadīsi kopā ar mīļoto, centīsies veicināt attiecībās dvēseliskumu un romantiku. Taču var gadīties arī pa kādam strīdam. Tie gan, par laimi, būs ātri pārejoši.

SVARI Iespējams, ir pienācis īstais laiks atskatīties uz paveikto un saprast, vai tu dzīvē ej pareizo ceļu. Ja pratīsi būt gana objektīvs, paškritisks un vienlaikus nekļūsi pārlieku prasīgs pret sevi, pastāv lieliskas iespējas nospraust atbilstošus, samērā viegli realizējamus nākotnes plānus, par kuru īstenošanu izjutīsi patiesu gandarījumu. Kopumā augusts var izrādīties veiksmīgāks ar tirdzniecību, reklāmu, izklaides jomu saistītajiem Svariem. Ja saņem jaunus sadarbības piedāvājumus, ir vērts vairāk ieklausīties savā priekšnojautā. Kaut gan parasti intuīcija nav tava stiprā puse, tomēr šoreiz tu spēsi diezgan precīzi izvērtēt, kas ir un kas nav tavas uzmanības vērts. Mīlas lietās tieksies pēc krāšņākām sajūtām, taču tas nenozīmē, ka meklēsi sānsoļu iespējas, tieši pretēji, darīsi visu, lai esošās attiecības sniegtu vairāk baudas, atmiņā paliekošu mirkļu.

SKORPIONS Augusta pašā sākumā kāds nesens konflikts diemžēl var uzliesmot ar jaunu spēku. No tevis šajā situācijā tiks prasīta milzu savaldība, lai neļautu vaļu dusmām un agresijai. Taču, ja tiksi pāri vājuma brīžiem, tad pastāv lieliskas iespējas visu lēnām un mierīgi atrisināt. Darba lietās mēnesis solās būt rosīgs, taču finansiālajā ziņā nedaudz sarežģīts. Nav izslēgti negaidīti, taču nepieciešami izdevumi, kuri var likt aizdomāties par nepieciešamību uzņemties parādsaistības. Neskatoties uz problēmām, vari sevi mierināt, ka esošās grūtības būs sava veida pārbaudījums, kuru sekmīgi izturot tu noteikti tiksi uz zaļāka zara! Patīkams atspaids dzīves saspringtajām niansēm būs jaukā gaisotne mīlas dzīvē. Nav izslēgts, abi ar otro pusīti nolemsiet uz kādu laiku nozust no ļaužu acīm un klusībā baudīt romantisku divvientulību.

STRĒLNIEKS Tu daudz strādāsi, pat pašam nemanot sasniegsi grandiozus rezultātus. Galvenais, lielajā aizņemtībā ar profesionālajām lietām neaizmirsti par ģimeni, jo īpaši atvasītēm! Ja tev slēdzami jauni darījumi, tad tiem piemērotāka būs mēneša pirmā puse, kad veiksme smaidīs ne tikai finansiālajā, bet arī juridiskajā plānā. Augusta otrajā un trešajā nedēļā iespējami negaidīti komandējumi vai cita veida saikne ar ārzemēm. Reklāmai, visu veidu prezentācijām droši vari pievērsties pašā mēneša nogalē, kad kļūsi atvērtāks, draudzīgāks un dzīvespriecīgāks attieksmē pret līdzgaitniekiem. Privātajā dzīvē nāksies vairāk uzklausīt partneri, parūpēties, lai viņa patiesās vēlmes tiktu īstenotas. Ja to spēsi īstenot, jūsu starpā valdīs absolūta harmonija.

MEŽĀZIS Augusta pirmajā pusē būsi pilnībā koncentrējies darbā notiekošajam. Nav izslēgts, sajutīsi spīdam paaugstinājumu, kas liks rosīties ar dubultu spēku. Zvaigznes gan saka priekšā, ka panākumi nebūs tik strauji un grandiozi, kā pašam gribētos cerēt, taču tie neapšaubāmi sekos, ja vien turpināsi strādāt ar tikpat pašaizliedzīgu attieksmi! Saskarsmē ar priekšniecību neesi tik stīvs un saspringts, centies nedaudz atraisīties, par ļaunu nenāktu arī kādreiz pajokot. Šā mēneša ikdienas gaitās kolēģi ne reizi vien var izpalīdzēt ar vērtīgu padomu, morālu atbalstu. Augusta nogalē izdosies vairāk laika veltīt ģimenei, mājas solim. Nav izslēgts, nolemsi doties uz lauku pusi, izbaudīt aizejošās vasaras jaukos mirkļus.

ŪDENSVĪRS Piemērots mēnesis sevis bagātināšanai. Tas attiecas gan uz profesionālajām zināšanām, gan dzīves garīgo, filozofisko pusi. Ja pratīsi uz notiekošo paraudzīties plašāk, tā sakot, no ezotēriskāka skatu punkta, tu daudz labāk spēsi apzināties vēlamās nākotnes prioritātes, kā arī sakārtot savu iekšējo jūtu pasauli. Augusta pirmā puse, visticamāk, būs ražīgāka Ūdensvīriem, kuriem ir savs bizness, kuri saistīti ar transporta, celtniecības, arhitektūras jomu. Savukārt mēneša nogalē sevi vairāk apliecinās tie, kuri nodarbojas ar psiholoģiju, socioloģiskiem jautājumiem, politiku un mārketingu. Mīlai veiksmīgāks izrādīsies augusta vidus, kad saskarsmē ar laulāto valdīs patiesa sapratne un erotiska kaisle. Šomēnes zvaigznes iesaka būt atturīgākam ar grādīgās dziras lietošanu!

ZIVIS Augusta pirmajā un otrajā nedēļā centies vairāk uzmanības veltīt ģimenes lietām, jo īpaši atvasītēm. Nav izslēgts, viņām būs nepieciešami tavi padomi, dzīves redzējums vai vienkārši morāls atbalsts. Taču, ja tev jāķeras klāt nekustamā īpašuma, mantojuma jautājumu kārtošanai, esi piesardzīgs, jo nav izslēgti juridiski šķēršļi, kā arī centieni apzināti maldināt vai pat krāpt tevi. Vēlams parūpēties, lai, kārtojot iepriekš minētos jautājumus, tev blakus būtu uzticams jurists, kurš vajadzīgajos brīžos varētu iejaukties. Mēneša otrā puse solās būt mierīgāka, ne tik saspringta. Nav izslēgts, kāds Zivju zīmes pārstāvis dosies pelnītā atvaļinājumā, vairāk baudīs otrās pusītes sabiedrību. Saskarsmē ar atvasītēm ik pa brīdim var uzplaiksnīt paaudžu konflikti. Esi savaldīgs, centies visu risināt mierīgā, sarunu ceļā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu