Trešdienas horoskops: uzzini, ko sola zvaigznes

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pexels

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Parūpējies par laulātā drauga labsajūtu. Vari sagādāt viņam kādu pārsteigumu, lai gan nav izslēgts, ka arī tevi pašu gaida patīkamas pārmaiņas. Atsakies no alkohola lietošanas vakara stundās.

VĒRSIS Nav izslēgtas labvēlīgas pārmaiņas personīgajā dzīvē. Tu būsi labā omā, viegli sapratīsies ar cilvēkiem. Diemžēl iespējami nelieli sarežģījumi ar grāmatvediskām lietām, tehniskajiem pienākumiem.

DVĪŅI Var nākties intensīvāk pastrādāt, taču tas noteikti atmaksāsies! Esi draudzīgāks pret apkārtējiem, apvaldi sarkastiskās piezīmes. Laulības dzīvē tev nāksies krietni vien piekāpties otrajai pusītei.

VĒZIS Rūpīgāk sastādi dienas darbu plānu, jo tā izvairīsies no liekiem sarežģījumiem un neskaidrības. Lietišķās tikšanās vēlams organizēt līdz pēcpusdienai. Savukārt vakarā vari pievērsties otrajai pusītei.

LAUVA Kādam Lauvas zīmes pārstāvim var uzlaboties materiālais stāvoklis, tādējādi ļaujot atgūt zaudētās pozīcijas. Nav izslēgts, ka ne reizi vien aizdomāsies par savu patieso sūtību uz zemes.

JAUNAVA Pienākuma dēļ neuzņemies darbus, par kuriem atbildīgi citi. Centies vairāk koncentrēties uz savu saimniecību. Attiecībās ar mājiniekiem atturies no sev raksturīgās kritizēšanas.

SVARI Tavas profesionālās lietas sāks iet uz augšu. Personīgās ieceres vislabāk realizēt dienas otrajā pusē, bet atceries, ka visam jābūt smalki pārdomātam. Šodien vēlams atturēties no trekniem ēdieniem.

SKORPIONS Dažiem Skorpioniem radīsies vēlme ieviest attiecībās iztiktāku dvēseliskumu, stiprināt emocionālo saikni ar partneri. Tavi centieni tiks novērtēti no laulātā puses, galvenais nepārcenties!

STRĒLNIEKS Neatkarīgu apstākļu dēļ tev var zust kontrole pār notiekošo. Šobrīd nevajadzētu kārtot svarīgus finansiālos jautājumus, ķerties klāt tieslietām, kā arī apmeklēt valsts iestādes.

MEŽĀZIS Tev piemītošā veselīgā godkāre ļaus izvērsties priekšgalā citiem. Taču rūpīgāk izvērtē savas fiziskās iespējas, jo pārpūle neapšaubāmi kaitēs veselībai. Vakarā ātrāk dodies pie miera.

ŪDENSVĪRS Intensīva diena. Diemžēl zināmas grūtības var sagādāt līdzcilvēku neprognozējamā rīcība. Iespējami ģimenes strīdi. Labāk veiksies no laulības saitēm brīvajiem Ūdensvīriem.

ZIVIS Šodien pieliksi daudz pūļu, lai sasniegtu nospraustos mērķus. Priekšniecība kopumā būs apmierināta ar tavu sniegumu. Mājas dzīvē nav izslēgti nelieli strīdi saistībā ar naudas lietām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu