Saulrieta koncerti Mārupē. Trešdien "Gapoljēri" un estrādes apvienība "Kaija"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Saulrieta koncerti Mārupē
Saulrieta koncerti Mārupē Foto: publicitātes

Trešdien, 7. augustā, plkst. 19.00, Mārupē, aktīvās atpūtas parkā JIP Mārupīte norisināsies jau desmitais koncerts ciklā "Saulrieta koncerti Mārupē". Koncertu strauji augošo popularitāti organizatori pamato ar koncerta lokācijas izvēli un nepiespiesto gaisotni.

“Mums ļoti paveicies ar vietu. Lai gan atrodamies meža ielokā, šķietami prom no civilizācijas, JIP Mārupīte atrodas divdesmit minūšu braucienā no Rīgas centra. Līdz ar to bieži apmeklētāji nebrauc ar savu personīgo auto, bet dalās ar taksi, tā ļaujoties koncerta gaisotnei, nedomājot, ka pēc tam jāstūrē," tā organizatori.

Foto: Saulrieta koncerti Mārupē - "Karakums" un "Oranžās brīvdienas".

Šajā Saulrieta koncertā uzstāsies virtuves kabarē apvienība "Gapoljēri". Koncertu turpinās vēl Latvijā nedzirdēts boogie woogie mūzikas trīs klavieru šovs, kurā apvienojušies šā žanra spēcīgākie mūzikas pārstāvji. Koncertu noslēgs leģendārais estrādes ansamblis “Kaija” ar tās līderi Kasparu Upacieri (Ufo) priekšgalā, kuras darbības aizsākumi meklējami 1988. gadā. Solīts, ka grupa izpildīs arī savas populārākās kompozīcijas, kā “Mocīts”, “Bolderāja”, “Kas tas...” un citas.

Foto: Saulrieta koncerti Mārupē.

Apmeklētāji aicināti ģērbties atbilstoši laikapstākļiem. Teritorijā esošās sēdvietas pildās ātri, tāpēc droši var ņemt līdzi pledus vai kādu citu atbilstošu sēžamo.

Video: 2. Sezona Saulrieta koncerti Mārupē - "Karakums" un "Oranžās brīvdienas".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu