Krikunovs: Indrašim agrāk pietrūka nopietnības

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: dynamo.ru

Latvijas hokejistam Mikam Indrašim agrāk pietrūka nopietnības, taču tagad viņš ir kļuvis vecāks, intervijā "sports.ru" sacīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs.

Intervijā žurnālists pauda uzskatu, ka Krikunova vadībā pagājušajā sezonā kādā brīdī Indrašis sācis spēlēt lieliski, kaut arī sākumā šķitis, ka Latvijas hokejistam pietrūkst kilogramu, lai būtu labs KHL spēlētājs.

"Viņš ir nedaudz paviršs, nevis pārāk viegls. Šobrīd viņš izskatās ļoti labi, kaut arī atvaļinājums bija tikai mēnesi," norādīja treneris.

"Teicu viņam: "seko līdzi savai kondīcijai, nepazaudē to." Viņam agrāk pietrūka nopietnības, bet tagad viņš ir kļuvis vecāks," sacīja Krikunovs.

Pašlaik 28 gadus vecais Indrašis aizvadītajā sezonā pirmo reizi karjerā pārstāvēja ārzemju klubu, jo iepriekš viņš spēlēja Rīgas "Dinamo" sistēmā.

Indrašis pagājušajā sezonā Maskavas "Dinamo" rindās KHL regulārajā čempionātā 55 spēlēs sakrāja 31 rezultativitātes punktu (16 vārti +15 piespēles), kas bija trešais labākais rādītājs komandā.

Savukārt izslēgšanas turnīrā jeb Gagarina kausa izcīņā Indrašis piedalījās 11 spēlēs, guva vienus vārtus un izdarīja četras rezultatīvas piespēles.

Pērn latviešu uzbrucējs vienojās par divu gadu līgumu ar Maskavas "Dinamo" komandu.

Maskavas "Dinamo" trešdien uzsāks KHL pirmssezonas pārbaudes turnīru - Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausa izcīņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu