Kanādā atrasti par trīs cilvēku noslepkavošanu meklēto jauniešu līķi (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reueters/Scanpix

Kanādas policija atradusi par trīs cilvēku noslepkavošanu meklēto divu jauniešu līķus, ziņo ASV raidsabiedrība CNN.

Kā informē policija, Kanādas ziemeļu provincē Manitobā norisinājās plaša abu aizdomās turamo meklēšana un abu jauno vīriešu mirstīgās atliekas atrastas Nelsona upes krastos.

Mirstīgās atliekas atrastas netālu no vietas, kur jūlijā tika atrasta automašīna, ko iepriekš bija nozaguši abi jaunieši - 18 gadus vecais Braiers Šmegelskis un 19 gadus vecais Kams Makleods –, un netālu no vietas, kur viņi abi pēdējo reizi tika redzēti.

Kanādas policijas pārstāvji pauda pārliecību, ka tās ir meklēto pusaudžu mirstīgās atliekas.

Abi līķi nosūtīti uz Vankūveru, kur oficiāli tiks noteikta mirušo identitāte.

Policija nesniedza sīkākus komentārus par abu jauniešu nāves apstākļiem un to, cik ilgi mirstīgās atliekas atradušās Nelsonas krastos.

Kā ziņots, policija Makleodu un Šmegelski tur aizdomās par amerikāņu un austrāliešu jauniešu pāra, kā arī Universitātes profesora slepkavībām Britu Kolumbijas laukos.

24 gadus vecā amerikāniete Činna Noele Dīza un 23 gadus vecais austrālietis Lukass Robertsons Faulers 15.jūlijā tika atrasti nošauti netālu no Laierdas karstajiem avotiem Britu Kolumbijas ziemeļu daļā.

Savukārt Britu Kolumbijas profesora Leonarda Daika līķis tika atrasts 19.jūlijā, un policija paziņoja, ka šā vīrieša nāvē arī esot vainojami abi pusaudži.

Neilgi pēc tam Šmegelskis un Makleods tika manīti Daika automašīnā Saskačevanas provincē, bet dažas dienas vēlāk šī automašīna izdegusi tika atrasta Manitobā.

Britu Kolumbijas policija uzsver, ka šīs lietas izmeklēšana turpinās.

Pagaidām nav skaidrības par abu jauniešu motivāciju, tomēr policisti uzskata, ka pāra un profesoru slepkavības ir saistītas.

Šmegelska tēvs Kanādas aģentūrai “The Canadian Press” pirms divām nedēļām norādījis, ka viņa dēls esot plānojis “aiziet ar blīkšķi”.

Abi jaunieši aizrāvušies ar videospēlēm un strādājuši "Walmart" lielveikalā.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu