NBA par narkotiku lietošanu diskvalificējusi bijušo Porziņģa komandas biedru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Maikls Bīzlijs (pa kreisi).
Maikls Bīzlijs (pa kreisi). Foto: Brad Penner/USA Today Sports

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) par atkārtotu narkotisko vielu lietošanas aizlieguma pārkāpumu uz piecām spēlēm diskvalificējusi bijušo Kristapa Porziņģa komandas biedru, līgas "slikto zēnu" Maiklu Bīzliju.

Bīzlijs šobrīd ir brīvais aģents, bez ierobežojumiem pievienoties jebkurai no NBA komandām.

Tiesa, ja kāds no klubiem noslēgs līgumu ar Bīzliju, pirmās piecas spēles pēc vienošanās parakstīšanas viņam būs jāizlaiž diskvalifikācijas dēļ. Ziemeļamerikas medijs ESPN ziņo, ka šādu diskvalifikāciju parasti piemēro par atkārtoti pārkāptu aizliegumu lietot marihuānu.

Iepriekšējo sezonu 30 gadus vecais Bīzlijs pabeidza Ķīnā, pievienojoties "Southern Tigers" vienībai. Sezonu gan viņš sāka Losadželosas "Lakers", bet tās ievadā gandrīz nespēlēja, jo rūpējās par savu sasirgušo māti. 2019.gada 7.februārī Bīzliju aizmainīja uz Losandželosas "Clippers", kas viņu pēc divām dienām atlaida.

2017./2018.gada sezonā Bīzlijs bija latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa komandas biedrs Ņujorkas "Knicks" klubā. Tā bija sezona, kurā Porziņģis guva smago ceļgala traumu, pēc kuras izārstēšanas tikai gaidāmajā sezonā atgriezīsies laukumā. 

Bīzliju 2011.gadā sodīja par marihuānas glabāšanu, bet 2013.gadā par šādu pat pārkāpumu arestēja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu