Sešus tūkstošus vērtais uzvarētājas kronis dodas uz Ukrainu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Darren Kane

Ar vērienu piecas dienas Latvijā aizvadīts starptautiskais skaistumkonkurss “Ms & Mrs. Elite Beauty Queen 2019”. Skaistules no trīsdesmit piecām pasaules valstīm cīnījās par diviem galvenajiem tituliem, proti, uzvarētājas kroni kategorijā Mis un sešus tūkstošus vērto kroni kategorijā Mrs. 

“Esam gandarīti par to, ka mūsu zīmolam “Queens Look By Olga Bril” ir uzticēts gods strādāt pie uzvarētājas kroņa. Tas, protams, ir ekskluzīvs un tikai vienā eksemplārā, un konkursa rīkotāji to uzvarētājai pasniedz kā dāvanu uz mūžu. Šogad kroņa izveidē tika izmantots fianīta akmens, bet uzvarētājas lente izšūta ar 600 Swarovski kristāliem," stāsta konkursa karalienes kroņa dizainere  Olga Bril no Krievijas. 

Latvijā konkursa dalībnieces, nacionālie direktori, ģimenes locekļi un konkursa fani sāka pulcēties vēl nedēļu pirms starptautiskā skaistumkonkursa sākuma. Pirmā Latvijā ieradās delegācija no Indijas. “Eiropā esam pirmo reizi mūžā. Rīga ir neaprakstāmi skaista un tīra pilsēta. Mums šeit ļoti patīk,” stāsta “Mrs. Elite Beauty Queen India 2019” Basobi Daimary, kura kopā ar vīru pēc konkursa devās uz Šveici, bet pēc tam atpakaļ uz savu dzimto Deli.

Neskatoties uz ilgo lidojumu, pārstāve no Austrālijas bija gana optimistiski noskaņota. “Lai ierastos Latvijas galvaspilsētā Rīgā, man kopumā lidmašīnās nācās pavadīt trīsdesmit sešas stundas. Neslēpšu, ka jūtos nogurusi, tomēr tas bija to vērts. Esmu piedalījusies vismaz desmit skaistumkonkursos Austrālijā, bet starptautiskā līmenī šis man būs pirmais konkurss. Pirmais iespaids? Ļoti profesionāla organizācija,” piebilst “Ms. Elite Beauty Queen Australia 2019”.

Cilvēku skaita ziņā lielākās delegācijas ieradās no Izraēlas, Nīderlandes, Beļģijas un Krievijas. “Šogad uzņēmām vairāk nekā 200 viesus no dažādām pasaules valstīm. Diemžēl vairākām konkursantēm no Āfrikas valstīm tā arī neizdevās iegūt vīzu, bet vēl divas dalībnieces vienkārši izsēdināja no lidmašīnām. Ļoti žēl konkursantes no Nepālas, kurai bija gan apmaksāta viesnīca, gan samaksāts par lidojumu prom un atpakaļ, tomēr vietējās varas iestādes pēdējā brīdī arī viņu neizlaida no valsts,” informē zīmola “Elite Beauty Queen” direktore Dina Ikauniece.

Šogad neiztika arī bez kurioziem, proti, Latvijā ieradās konkursante no Šveices “Mrs. Elite Beauty Queen Switzerland 2019", taču līdz konkursa oficiālajai viesnīcai “Radisson Blu Daugava” tā arī nenokļuva. Neoficiāla informācija liecina, ka bailes un ilgstošais stress darījis savu, tāpēc viņa izlēmusi nepiedalīties, bet gan baudīt Rīgu.

Konkursa rīkotājiem nācās nodrošināt ne tikai perfekti un rūpīgi izplānotu piecu dienu programmu, bet arī strādāt kā psihologiem. “Situācijas bija ļoti dažādas, un arī dalībnieces ir ļoti dažādas. Konkursante no Amerikas katru dienu visus baidīja ar to, ka tūlīt izstāsies no konkursa. Arī konkursa fināla dienā savus čemodānus viņa kravāja reizes trīs, taču beigu beigās viss beidzās labi. Tikmēr īsi pirms fināla emocionāli salūza pārstāve no Eirāzijas. Viņa atteicās piedalīties ģenerālmēģinājumā, visu laiku raudāja, taču līdz finālam izdevās viņu nomierināt.

Pirmajā konkursa dienā jahtklubā “Laivu Сentrs” notika fotosesija peldkostīmos, bet vakarā restorānu un atpūtas kompleksu “X.O Beach Lounge & Club” ieskandināja iespaidīgs un emocījām piesātināts talantu šovs, kuru tiešraidē varēja vērot visā pasaulē. 

Otrajā konkursa dienā meitenēm Rīgas Melngalvju namā notika svinīga tikšanās un suvenīru apmaiņa ar Rīgas pilsētas izpilddirektoru Juri Radzeviču. Vēlāk konkursantes un konkursa viesi devās ekskursijā, bet vakars noslēdzās koncertzālē “Crystal Club”. Tur skaistules prezentēja sevi, savu valsti, kā arī atbildēja uz āķīgajiem žūrijas locekļu jautājumiem.

Katru rītu konkursantēm notika mēģinājumi, kurus vadīja šova režisore un horeogrāfe, deju studijas “GemstoneStudio” īpašniece Līga Marija Barishoka.

Trešajā konkursa dienā meitenes devās pie mākslinieka Vitālija Jermolajeva! Gleznu teātrī "Inner light" bērniņi ar īpašām vajadzībām kopā ar konkursantēm zīmēja speciālas gleznas, kas pēc tam tika pārdotas labdarības izsolē un visi iegūtie naudas līdzekļi nodoti mazajiem mākslas darbu autoriem.

Trešās dienas izskaņā viesnīcā “Pullman Riga Old Town” notika krāšņa stilizēto tautas tērpu parāde.

“Ms & Mrs. Elite Beauty Queen 2019” grandiozo šova finālu koncertu hallē “Studio 69” vadīja supermodele un biznesa lēdija no Ukrainas Anna Gomonova, kā arī televīzijas vadītājs un producents Edgars Buļs.

Kā viesmākslinieks tika pieaicināts talantīgais dziedātājs no Krievijas Bogdans Šuvalovs, kurš piedalījies populārajā Krievijas šovā "Один в один" jeb “Your Face Sounds Familiar (Endemol). Šuvalovs jau ir ceļa jūtīs uz Sočiem, kur notiks jauno izpildītāju konkurss “Jaunais vilnis”. Bogdans kā vadītājs strādās kopā ar Fashion TV komandu. Bez deju grupas “GemstoneStudio” Latviju šova finālā pārstāvēja arī dziedātājs Andrey.

Starptautiskā skaistumkonkursa “Ms & Mrs. Elite Beauty Queen 2019” laikā notika arī vairāki biznesa forumi. “Mūsu projekts attīstās visā pasaulē, tāpēc šogad pie sevis aicinājām potenciālos investorus, mecenātus, sponsorus. Latvijā ieradās miljonāri un biznesa cilvēki no Krievijas, Gruzijas, Izraēlas. Aktīvi piedalījās arī uzņēmēji no Latvijas. Šo dienu laikā radās jaunas biznesa idejas, iespējas, kontaktu apmaiņa un nākotnes vīzija vēl iespaidīgākiem projektiem, jo visus šos cilvēkus vieno vēlme ne tikai veidot krāšņus šovus dažādās pasaules valstīs, bet arī palīdzēt bērniem ar īpašām vajadzībām,” atklāj zīmola “Elite Beauty Queen” direktore stratēģijas jautājumos, izpildproducente Angelika Miglāne.

“Milzīgās pārslodzes un negulēto nakšu dēļ šobrīd jūtos fiziski un garīgi iztukšots, bet man ir milzīgs lepnums un gandarījums par savas komandas profesionālo darbu. Esmu pateicīgs ikvienam mecenātam, tehniskajai komandai, mūsu lieliskajiem volontieriem Solvitai Klimai un Evitai Dzenītei, šova režisorei un horeogrāfei Līgai Marijai Barishokai, ikvienam cilvēkam, kas iesaistījās, neliedza padomu un atvēra savu labo sirdi. Mūsu, proti, “Elite Beauty Queens” ģimene ar katru gadu kļūst lielāka. Šīs ģimenes stūrakmeņi ir labdarība, uzticība, mīlestība un kopīgi sapņi, kā arī tālejoši mērķi. Pasaule sadodas rokās, lai atbalstītu neglābjami slimos, kā arī bērniņus un viņu ģimenes locekļus ar īpašām vajadzībām,” piebilst zīmola “Elite Beauty Queens” vadītājs Mainots Vecvagars.

Atgādinām, ka šova finālā vērtējums sadalās šādi: piecdesmit procenti skatītāju balsojums, četrdesmit procenti žūrijas vērtējums un desmit procentus dod konkursa orgkomiteja.

Grandiozajā šova finālā konkursantes uz skatuves parādījās stilizētos tautas tērpos, džinsos un oficiālajos konkursa T-kreklos, peldkostīmos un izsmalcinātās vakarkleitās, kuras papildināja dažādas rotaslietas no dārgakmeņiem.

Foto: Darren Kane

Kategorijā “Ms. Elite Beauty Queen 2019” uzvarēja pārstāve no Beļģijas Isha Frederickx (22). 

Foto: Darren Kane

Kategorijā “Mrs. Elite Beauty Queen 2019” uzvarēja pārstāve no Ukrainas Jūlija Simunina (33). 

Fināla rezultāti

  • MIS (mazie tituli)
  • Ms. Elite Beauty Queen Charity 2019 - Ms. EBQ Multinational
  • Ms. Elite Beauty Queen Supermodel 2019 - Ms. EBQ Netherlands
  • Ms. Elite Beauty Queen Talent 2019 - Ms. EBQ Riga
  • Ms. Elite Beauty Queen Superstar 2019 - Ms. EBQ St.Petersburg Russia
  • Ms. Elite Beauty Queen Fashion Star 2019 - Mrs. EBQ Siberian District
  • Ms. Elite Beauty Queen Friendship 2019 - Ms. EBQ Israel

Mis TOP 6

  • Ms. Elite Beauty Queen 2019 - Ms. EBQ Belgium
  • Ms. Elite Beauty Queen 2019 – People Choice – Ms. EBQ Globe International
  • Ms. Elite Beauty Queen 2019 – I Runner-up - Ms. EBQ International Russia
  • Ms. Elite Beauty Queen 2019 – II Runner-up - Ms. EBQ Australia
  • Ms. Elite Beauty Queen 2019 – III Runner-up - Ms. EBQ Estonia
  • Ms. Elite Beauty Queen 2019 – IV Runner-up - Ms. EBQ Moscow City

Mrs (mazie tituli)

  • Mrs. Elite Beauty Queen Charity 2019 - Mrs. EBQ Sweden
  • Mrs. Elite Beauty Queen Supermodel 2019 - Mrs. EBQ Kiev
  • Mrs. Elite Beauty Queen Talent 2019 - Mrs. EBQ Europian Union
  • Mrs. Elite Beauty Queen Superstar 2019 - Mrs. EBQ Finland
  • Mrs. Elite Beauty Queen Of The Catwalk 2019 - Mrs. EBQ Ukraine
  • Mrs. Elite Beauty Queen Fashion Star 2019 - “Mrs. Elite Beauty Queen USA
  • Mrs. Elite Beauty Queen Friendship 2019 - Mrs. EBQ Eastern Europe
  • Mrs. Elite Beauty Queen Intelligence 2019 - Mrs. EBQ Europe
  • Mrs. Elite Beauty Queen Classique 2019 - Mrs. EBQ Israel
  • Mrs. Elite Beauty Queen Glamourous Style 2019 - Mrs. EBQ Eurasia
  • Mrs. Elite Beauty Queen Personality 2019 - Mrs. EBQ Siberia
  • Mrs. Elite Beauty Queen Charm 2019 – Mrs. EBQ Globe

Mrs TOP 6

  • Mrs. Elite Beauty Queen 2019 – Mrs. Elite Beauty Queen Universe 2019” - Yulia Simunina
  • Mrs. Elite Beauty Queen 2019 – People Choice - “Mrs. Elite Beauty Queen India 2019” - Basobi Daimary
  • Mrs. Elite Beauty Queen 2019 – I Runner-up- "Mrs.Elite Beauty Queen St. Petersburg Russia 2019" – Galina Savina
  • Mrs. Elite Beauty Queen 2019 – II Runner-up - "Mrs. Elite Beauty Queen Benelux 2019" - Lucienne de Winter
  • Mrs. Elite Beauty Queen 2019 – III Runner-up - "Mrs. Elite Beauty Queen of the World 2019" - Darja Orlovska
  • Mrs. Elite Beauty Queen 2019 – IV Runner-up – "Mrs.Elite Beauty Queen Middle East 2019" - Olga Krasner
  • Mrs. Elite Beauty Business Queen 2019 – “Mrs. Elite Beauty Queen Western Europe 2019” - Maryna Yakhontova
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu