LFF samazinājusi Šišhanova diskvalifikācijas ilgumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Adlans Šišhanovs
Adlans Šišhanovs Foto: Ekrānšāviņš no video

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Apelāciju komisija saīsinājusi Adlanam Šišhanovam piemēroto diskvalifikācijas termiņu, piektdien savā mājaslapā vēstīja LFF.

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas komandas prezidents Šišhanovs par agresīvu uzvedību sākotnēji saņēma trīs mēnešu diskvalifikāciju no LFF Disciplinārlietu komisijas (DK). Sods amatpersonai tika piespriests par agresīvu uzvedību un par aizvainojošu žestu lietošanu pēc jūlijā notikušā virslīgas mača pret "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" komandu.

LFF Apelāciju komisija (AK) priekšsēdētāja Aivara Bergera, kā arī komisijas locekļu Reiņa Papuļa un Aleksandra Birnsona sastāvā, piedaloties komisijas sekretāram Artūram Saļņikovam, ceturtdien nolēma atcelt LFF DK 2019.gada 24.jūlija lēmumu daļā par Šišhanova diskvalifikāciju no visām LFF organizētajām sacensībām līdz 2019.gada 21.oktobrim (ieskaitot) un naudas soda 700 eiro apmērā piemērošanu.

LFF AK diskvalificē Šišhanovu no visām LFF sacensībām līdz 2019. gada 21. augustam.

Savukārt LFF DK 24.jūlija lēmumu par Jevgēnija Kazačoka divu spēļu diskvalifikāciju Apelāciju komisija atstāja bez izskatīšanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu