Viņķeli pacientu pieredzes un rezidentūras jautājumos konsultēs antropoloģe Žabicka

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Veselības ministre Ilze Viņķele
Veselības ministre Ilze Viņķele Foto: Ieva Leiniša/LETA

Par veselības ministres Ilzes Viņķeles (AP) padomnieci pacientu pieredzes un rezidentūras jautājumos kļuvusi antropoloģe Anna Žabicka (AP), informēja ministres padomnieks Edgars Skvariks.

Viņš pavēstīja, ka Žabicka darba pienākumus ministres birojā veiks uz pusslodzi. Viņa savus amata pienākumus sākusi pildīt augustā.

Žabiska maģistra grādu ar specializāciju antropoloģijā medicīnas antropoloģijas apakšnozarē ieguvusi Veinas Valsts universitātē ASV, piebilda Skvariks.

Pēc viņa paustā, ministres padomniece iepriekš strādājusi par pētnieka asistenti Gerontoloģijas Institūtā ASV. Tāpat Žabicka ir autore vairākiem Rīgas Stradiņa universitātes Humanitāro zinātņu katedras kursiem, kā arī vairāku pētījumu un publikāciju autore.

Kā ziņots, ministres biroja parlamentārais sekretārs ir veterinārārsts, deputāts Ilmārs Dūrītis (AP), vadītāja - bijusī VAS "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs" valdes locekle Inga Spriņķe, padomnieki - Skvariks, stratēģiskās komunikācijas speciāliste Marta Krivade un advokāts Mārtiņš Grīnbergs. Tajā darbojas arī ārštata padomnieks, programmētājs Edgars Jēkabsons.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu