Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Var nākties izšķirot patiesi lielu informācijas daudzumu, pirms iegūsti vajadzīgās zināšanas. Pateicoties neatlaidībai, sava veida spītīgumam, tu agri vai vēlu sasniegsi kārotos rezultātus!

VĒRSIS Liec lietā sev piemītošo metodiskumu un apdomīgumu, tā veicināsi panākumu iespējas, izcelsi sevi priekšniecības acīs. Dienas izskaņā vari saskarties ar atvasīšu dumpinieciskajām izpausmēm.

DVĪŅI Sirds tieksies pēc visa skaistā, harmoniskā. Apkārt vēlēsies redzēt pēc iespējas vairāk radošu, dzīvespriecīgu cilvēku. Šī ir piemērota diena, lai tiktos ar domubiedriem, kā arī paplašinātu zināšanu apvāršņus.

VĒZIS Būsi pašpārliecinātāks, enerģiskāks nekā parasti. Šis ir īstais mirklis, lai risinātu sarunas ar augstākstāvošajiem, sasāpējušus jautājumus, pievērstos analītiskam, pētnieciskam darbam.

LAUVA Diemžēl nav izslēgtas problēmas ar biroja tehniku, sakaru līdzekļiem, kas ievērojami apgrūtinās ikdienas darbu. Iespējams, nāksies pārcelt kādu tikšanos vai atlikt projekta nodošanas termiņus.

JAUNAVA Vajadzēs striktāk nodalīt privāto dzīvi no profesionālās sfēras. Jo īpaši tas būs aktuāli Jaunavām, kuras iesaistītas ģimenes biznesā. Naudas lietas labāk kārtot pēcpusdienā.

SVARI Būsi noskaņots gūt panākumus profesionālajā lauciņā. No nepatīkamām, saspringtām situācijām tev palīdzēs izķepuroties šarms un humora izjūta. Vakarpusē esi piesardzīgāks pie auto stūres.

SKORPIONS Esi savaldīgāks, neļauj jūtīgajai nervu sistēmai veicināt konfliktus ar apkārtējiem. Šodien vēlams atturēties no paaugstinātas garīgās slodzes. Labāk veltīt uzmanību mazāk atbildīgiem pienākumiem.

STRĒLNIEKS Tavas domas šobrīd būs svārstīgas, jūtami pakļautas garastāvokļa maiņām. Nav pats piemērotākais mirklis, lai kārtotu finansiāla rakstura jautājumus. Šodien ieteicams ātrāk doties pie miera.

MEŽĀZIS Veicot juridiskas manipulācijas, var rasties negaidīti šķēršļi, nesaprašanās ar valsts iestādēm. Saskarsmē ar varas struktūrām saglabā mieru un nosvērtību, neļaujies mirkļa impulsiem.

ŪDENSVĪRS Šodienai raksturīgais dzīvespriecīgais noskaņojums un neatlaidība ļaus paveikt brīnumu lietas! Īstais mirklis, lai pievērstos sabiedriskajām lietām, censtos uzspodrināt profesionālo reputāciju.

ZIVIS Padosies visu veidu intelektuālie pienākumi. Veiksies tiem, kuri saistīti ar finanšu, žurnālistikas un zinātnes jomu. Dienas otrā puse piemērota nākotnes plānošanai, lietišķām sarunām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu