Kanādā slepkavības pastrādājušie pusaudži beidza dzīvi pašnāvībā

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

18 un 19 gadus vecie jaunieši, kuri pagājušomēnes noslepkavoja trīs cilvēkus un pēc tam bēguļoja no policijas, beidza dzīvi nošaujoties, paziņojusi policija. Abu jauno vīriešu mirstīgās atliekas tika atrastas pagājušonedēļ, ziņo raidorganizācija BBC.

Autopsijā apstiprinājās, ka pagājušonedēļ Manitobā atrastie līķi ir 19 gadus vecais Kams Makleods un 18 gadus vecais Braiers Šmegelskis. 

Viņi turēti aizdomās par trīs cilvēku noslepkavošanu.

24 gadus vecā amerikāniete Činna Noele Dīza un 23 gadus vecais austrālietis Lukass Robertsons Faulers 15.jūlijā tika atrasti nošauti netālu no Laierdas karstajiem avotiem Britu Kolumbijas ziemeļu daļā.

Savukārt Britu Kolumbijas profesora Leonarda Daika līķis tika atrasts 19.jūlijā, un policija paziņoja, ka šā vīrieša nāvē arī esot vainojami abi pusaudži.

Policija divas nedēļas dzina pēdas aizdomās turētajiem jauniešiem.

Makleods un Šmegelskis pēdējoreiz dzīvi tika redzēti 22.jūlijā. Policija apstiprināja, ka jauniešu līķi tika atrasti vairākas dienas pēc viņu nāves, tomēr precīzu nāves laiku neesot iespējams noteikt.

"Tomēr ir pazīmes, ka viņi bija dzīvi vēl vairākas dienas pēc tam, kad pēdējoreiz tika redzēti, un meklēšanas laikā Gillamas reģionā," teikts policijas paziņojumā.

Pie līķiem tika atrasti divi ieroči.

Šmegelska tēvs Kanādas aģentūrai "The Canadian Press" pirms divām nedēļām norādījis, ka viņa dēls esot plānojis "aiziet ar blīkšķi".

Abi jaunieši aizrāvušies ar videospēlēm un strādājuši "Walmart" lielveikalā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu