UFC cīkstonis Diazs: Makgregors ir izlutināta kuce!

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Jauktās cīņas mākslas (MMA) pārstāvis Konors Makgregors apzināti tiek virzīts pa UFC karjeras kāpnēm, pašam neko nedarot, uzskata cīkstonis Neits Diazs.

Diazs intervijā Ziemeļamerikas medijam ESPN veltīja vairākas neglaimojošas frāzes gan Makgregoram, gan UFC organizācijas vadībai. Pēc Diaza domām, UFC viņu pastūmusi malā.

2016.gadā Diazs un Makregors aizvadīja divas savstarpējās cīņas astoņstūrī, uzvaras dalot uz pusēm. Daudzi līdzjutēji cerēja sagaidīt arī trešo dueli, bet tas nenotika.

Diazs kopš 2016.gada nav aizvadījis nevienu UFC cīņu, bet sestdien atgriezīsies astoņstūrī, cīnoties pret Entoniju Petisu.

"Es uzreiz sapratu, ko UFC dara. Viņi centās mani pastumt malā. Piedāvāja tikai zemākas kategorijas pretiniekus. To neviens neredz, tāpēc izskatās, ka tagad sūkstos par to. Es viņiem nezvanīju. Viņi paši piezvanīja un atvainojās par to, ka aizmirsa mani," intervijā ESPN sacīja Diazs.

Sarunā viņš veltīja pāris skarbu vārdu arī savam iepriekšējo cīņu pretiniekam Makgregoram, kurš tiekot apzināti lobēts no UFC vadības puses.

"Cīņa pret Ediju Alvarezu - tā Konoram bija viegla uzvara. Viņu iebīda pareizajās vietās pareizajā laikā. Es tagad viņu neapskaužu, bet viņš ir maza, izlutināta kuce, kam viss tiek pasniegts uz šķīvīša. Ja Makgregoram būtu pašam viss jāizcīna kā man, tad viņš noteikti netiktu tālāk par savu pirmo UFC cīņu," tiešs un skarbs bija Diazs.

Makgregors iepriekš paziņoja par karjeras beigšanu, bet presē vairākkārt izskanējušas spekulācijas par viņa iespējamo atgriešanos cīņas sportā. 

Pēdējo reizi Makgregors MMA cīņu aizvadīja 2018. gada oktobrī. Toreiz viņš piekāpās Krievijas pārstāvim Habibam Nurmagomedovam, kurš noraidījis iespēju aizvadīt revanša cīņu. 

Savas MMA karjeras laikā 30 gadus vecais Makgregors guvis 21 uzvaru 25 cīņās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu