“Rammstein” mūziķus pirms koncerta Lucavsalā “apstrādājusi” pašmāju jogas studijas vadītāja

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Rammstein
Rammstein Foto: publicitātes

​Tagad jau teju visa Latvija zina, ka 6. augustā galvaspilsētā, Lucavsalā, uzstājās vācu metāla mūzikas grupa “Rammstein”, taču tikai retais ir informēts par to, ka šie ārēji skarbie vīrieši nodarbojas ar jogu.

Sarunā ar žurnālu “Privātā Dzīve” pašmāju jogas studijas “Daba Yoga” vadītāja Agnese Aleksejeva pastāstīja, ka tieši viņai bijis tas gods vadīt nodarbību “Rammstein”.

Nodarbība metāla būdā pie skatuves ilgusi stundu: “No ģitārista teiktā sapratu, ka viņi ar jogu aizraujas tikai turnejās, lai pirms atbildīgā uznāciena sakārtotu domas. Tas viņiem dod papildu enerģijas lādiņu.”

“Viņi ir vienkārši, patīkami cilvēki. Atnāca šortos, T kreklos un savās “Rammstein” iešļūcenēs. Viņiem ir savs apģērbu zīmols,” atklāja jogiste.

Kā jau ziņots, otrdienas vakarā Rīgā, Lucavsalā notikušā rokgrupas "Rammstein" koncerta laikā Valsts policija (VP) aizturējusi kopumā četrus cilvēkus - divus saistībā ar alkohola lietošanu, vienu par sīko huligānismu un vienu par bezpilota lidaparāta jeb drona nesankcionētu palaišanu tiešā pasākuma norises vietas tuvumā, informēja VP Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes priekšnieka vietnieks Ansis Pumpurs.

No divām personām, kuras aizturētas saistībā ar alkohola lietošanu un atrašanos sabiedriskā vietā pārmērīgā reibumā, viena bijusi nepilngadīga. Arī trešā persona, kura aizturēta par sīko huligānismu, bija lietojusi alkoholu, pastāstīja Pumpurs.

Savukārt ceturtā aizturētā persona koncerta norises vietas tiešā tuvumā bija bez atļaujas un iepriekšējas saskaņošanas palaidusi dronu. Persona tika aizturēta, un saistībā ar notikušo sākta administratīvā pārkāpuma lieta, kas tiks nodota izskatīšanai Civilās aviācijas aģentūrai.

Ņemot vērā pasākuma raksturu un apmeklētāju skaitu - aptuveni 45 000 cilvēku -, var teikt, ka koncerts noritējis mierīgi, ar nelieliem ekscesiem, rezumēja Pumpurs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu