Erotisko bestselleru autore Karīna Račko atklāj savas ceturtās grāmatas nosaukumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Romantiski erotisko bestselleru „Saplēstās mežģīnes”, „Debesis pelnos” un „Samaitātā” autore Karīna Račko nupat iepriecinājusi fanus, atklājot savas ceturtās grāmatas nosaukumu. Jaunais Račko romāns „Sasietā” grāmatnīcu plauktos nonāks jau oktobra sākumā.

Ilgi gaidītos jaunumus rakstniece izziņojusi, sociālajos tīklos publicējot intriģējošu reklāmas rullīti.

„Viņš viņu pameta, taču nespēja aizmirst. Viņa tika salauzta, tomēr nepārstāja mīlēt. Varbūt viņu tuvība ir tikai ilūzija? Varbūt vīrietis, kuru viņa mīl, patiesībā nemaz neeksistē?” vēstīts videoklipā, kura noslēgumā tiek atklāts arī grāmatas vāka noformējums un nosaukums – „Sasietā”.

„„Sasietā” ir skaists un sāpīgs jūtu stāsts, kas meklē atbildes uz jautājumiem, ar kuriem kādā dzīves posmā saskaras ikviens,” stāsta Karīna Račko. „Vai cilvēku, kurš atrodas mums līdzās, mēs spējam redzēt tādu, kāds viņš ir patiesībā? Cik lielā mērā attiecības balstās uz mūsu ilūzijām, pieņēmumiem, gaidām, cerībām, un kas notiek brīdī, kad rozā brilles krīt un izrādās – otrs neatbilst uzburtajam iedomu tēlam, visu redz un izjūt pilnīgi citādi?”

„Iespējams, šis ir mans emocionāli smalkākais darbs,” Račko norādījusi savā Instagram kontā. „Iespējams, skarbākais.” Tāpat viņa jau iepriekš lasītājiem apsolījusi: „Stāsts nebūs tāds, kā esat gaidījuši. Tomēr vienlaikus tajā būs viss, ko vēlaties.”

Pirms diviem gadiem vētrainu ažiotāžu sabiedrībā izraisīja autores debijas romāns „Saplēstās mežģīnes”. Tagad Karīna Račko ir populārākā Latvijas jaunā rakstniece, kuras romāni tikuši pārdoti vairāk nekā 30 000 eksemplāru, iekarojuši pieprasītāko grāmatu topu virsotnes un lasītāju mīlestību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu