"Brit Floyd" Rīgā atdzīvinās leģendāro albumu "The Wall"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

"Brit Floyd", pasaulē labākais "Pink Floyd" veltījuma šovs, atgriežas jau šajā nedēļas nogalē, 16. novembrī koncertzālē "Palladium" ar savu ambiciozāko un vērienīgāko koncertu līdz šim. Šis būs ļoti īpašs "Pink Floyd" veltījuma koncerts, svinot albuma “The Wall” 40 gadu jubileju. 

Viens no visu laiku pārdotākajiem un nozīmīgākajiem albumiem rokmūzikas vēsturē, Pink Floyd albums “The Wall”, šogad svin 40 gadu jubileju. Īpaši šim notikumam Brit Floyd ir sagatavojuši vienu no saviem vērienīgākajiem un iespaidīgākajiem veltījuma koncertiem, kur skanēs dziesmas gan no albuma “The Wall”, gan dziesmas no klasiskajiem albumiem “The Dark Side of the Moon”, “Wish You Were Here”, “Animals”, “The Division Bell” un daudziem citiem.

Brit Floyd ir kļuvuši par īstu fenomenu - grupa tiek uzskatīta par pasaulē labākajiem Pink Floyd oriģināldziesmu izpildītājiem. Uzticami atjaunojot "Pink Floyd" 1994. gada pēdējās Division Bell koncertturnejas mērogu un greznumu, grupa šovā iekļauj galvu reibinošu, miljons dolāru vērtu gaismu šovu, milzīgu apaļu ekrānu, arku, projekcijas, lāzerus, kā arī piepūšamas butaforijas un teatrālismu. 

Biļetes “Biļešu servisa” kasēs.

Foto: "Brit Floyd" koncerts Rīgā

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu