Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pexels

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

AUNS Tavs dienas uzdevums - panākt sevī pēc iespējas izteiktāku garīgo līdzsvaru, neļauties iespējami krasajām garastāvokļa svārstībām. Saskarsmē ar otro pusīti centies akcentēt kopīgās intereses.

VĒRSIS Šodien labāk ļauties mierīgai atpūtai ģimenes lokā, aizmirst par ikdienas nebūšanām. Vari kopā ar atvasītēm pievērsties sportam, savukārt vakarā izbaudīt vakariņas sveču gaismā, mīļotā cilvēka sabiedrībā.

DVĪŅI Nekāda lielā laiskošanās tev nesanāks, jo nedēļas laikā būs sakrājušies nepadarītie darbi, kuri nu prasīs tavu uzmanību. Laulātais savu iespēju robežās centīsies atvieglot tavas pūles.

VĒZIS Pēc nedēļas laikā aizvadītā darba maratona tev vajadzēs zināmu mirkli, lai pilnībā atslēgtos un ļautos kam tīkamākam. Ja vēlies mazināt iekšējo emocionālo spriedzi, droši vari pievērsties sportiskām aktivitātēm.

LAUVA Saskarsmē ar jaunāko paaudzi tev neklāsies viegli, jo nespēsi īsti uztvert atvasīšu domu gājienu, uzskatīsi to par pārlieku gaisīgu, virspusīgu. Galvenais, nekļūsti pārlieku stigrs, uzstājīgs.

JAUNAVA Tava neizsīkstošā zinātkāre, tieksme pēc jauniem apvāršņiem nesnaudīs arī šodien. Pilnīgi iespējams, ka daļu brīvdienas pavadīsi studējot sev interesējošo literatūru. Vakarā gan atrodi laiku mīļotajam.

SVARI Tu un mīļotais cilvēks šodien varat ieslīgt ilgās diskusijās, kuram un par ko īsti ir taisnība. Taču zvaigznes no šāda verbālā cīniņa iesaka atturēties un labāk veltīt uzmanību romantiskās dzirksts uzturēšanai.

SKORPIONS Labprāt pavadīsi laiku savā nodabā, nesteidzīgi prātā pārcilājot piedzīvoto un plānojot nākotnes ieceres. Vakarpusē draugi, paziņas var izvilkt tevi ārpus mājas, par ko būsi viņiem pateicīgs.

STRĒLNIEKS Tev liksies svarīgi pārdomāt šonedēļ sasniegto un saprast, vai esi patiesi apmierināts ar to. Der apzināties, ka šobrīd vari kļūt pārlieku paškritisks, tādējādi vairot neobjektīva viedokļa iznākumu.

MEŽĀZIS Dodoties uz veikalu, atceries zelta teicienu – skopais maksā divreiz! Un patiesi, šobrīd pārmērīgs taupīgums noteikti neatmaksāsies. Kopdzīvē ar otro pusīti pratīsi iepriecināt, pārsteigt partneri.

ŪDENSVĪRS Modīsies labā garastāvoklī, kurš tevi pavadīs visas dienas garumā. Nav izslēgts, neformālā gaisotnē tiksies ar jaunajiem sadarbības partneriem, lai rūpīgāk apspriestu topošā projekta aprises.

ZIVIS Vari droši ļauties vēlmei nedaudz paslinkot, izdabāt kādai no savām gastronomiskajām iegribām. Saskarsmē ar jaunāko paaudzi nekļūsti pārlieku piekāpīgs, saglabā zināmu stingrību, nelokāmību.

SVĒTDIENA

AUNS Būsi neapmierināts ar apkārt notiekošo. Viss liksies šķībs, greizs, nepareizs. Taču zvaigznes mierina, ka šī sajūta ap pusdienas laiku mitēsies un tu atgūsi jautru, dzīvespriecīgu noskaņojumu!

VĒRSIS Kompromisi, izteiktāka pielāgošanās partnerim, stiprinās emocionālās saites un radīs nepārprotamu gandarījuma sajūtu. Savukārt, ja ļausi vaļu stūrgalvībai, principiālai nostājai, ātri iedzīvosies strīdos.

DVĪŅI Zvaigznes iesaka nedaudz vairāk uzmanības veltīt savai veselībai. Parūpējies, lai tavs uzturs kļūtu sabalansētāks, tajā tiktu ietverti vairāk dārzeņu, šķiedrvielu un svaigu sulu. Garīgai stabilitātei noderēs pastaigas.

VĒZIS Atbilstošs mirklis, lai veltītu uzmanību saimniecisku jautājumu risināšanai. Ja mājās ir veicami nelieli remontdarbi vai vienkārši miteklis cītīgāk jāuzkopj, ķeries tik klāt, tev tas daudz laika neprasīs.

LAUVA Gribēšana paspīdēt draugu priekšā var mudināt iegādāties lepnākas lietas, nekā šobrīd vari atļauties. Prātīgāk būtu, ja šos pašus līdzekļus tu novirzītu uzkrājumiem nebaltai dienai!

JAUNAVA Mācēsi apvienot patīkamo ar lietderīgo, proti, paspēsi gan uzkopt mājokli, gan atrast laiku nelielai, taču pietiekoši saturīgai atpūtai. Kopdzīvē ar otro pusīti labprāt ļausies erotiskām rotaļām.

SVARI Kāds Svaru zīmes pārstāvis var kļūt par savu kaislību, vājību upuri. Zvaigznes noteikti iesaka atturēties no alkohola lietošanas un vairāk laika veltīt garīgajai veselībai, emocionālajai noturībai.

SKORPIONS Vienkārša, ikdienišķa izklaide neliksies gana saistoša, tāpēc priekšroku dosi daudz krāšņākām, neordinārākām izpriecām. Otrā pusīte var būt vieglā neizpratnē par tavu atpūtas izvēli.

STRĒLNIEKS Rodi iespēju ciešāk pievērsties ģimenes dzīvei. Tev gan nāksies papūlēties, lai tuviniekus iepriecinātu kopīgi pavadītā brīvdiena, taču ieguldītā enerģija un līdzekļi būs tā vērti!

MEŽĀZIS Tu vēlēsies aizmirst par visu, kas skar darbu, pienākumus, atbildību. Noteikti atļauj vēlmēm ņemt virsroku un izbaudi lietas, kuras tev sagādā patiesu baudu. Droši vari doties nelielā izbraucienā.

ŪDENSVĪRS Dzīve šobrīd liksies jautra, krāšņa un bezrūpīga, jo īpaši, ja apstākļi ļaus pievērsties radošām iecerēm. Iztēle un neordinārais domu gājiens noteikti raisīs pastiprinātu apkārtējo interesi par tavu personību.

ZIVIS Nebūs nekāds brīnums, ja ļausi otrajai pusītei diktēt dienas plānus, galvenokārt jau tādēļ, ka nezināsi, ko īsti vēlies. Astroloģiskais stāvoklis ir piemērots saviesīgu pasākumu apmeklēšanai, nelielai uzdzīvei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu