Gribēja Jaguar, bet saņēma 3.sērijas BMW un to noslīcināja upē (13)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Starp vairāk nekā 1,3 miljardiem indiešu ir ļoti daudz trūcīgu cilvēku. Taču ir arī daudz tādu, kam par iztiku nav jāsatraucas. Pie tiem pieskaitāma arī ģimene no Harjanas štata Indijas ziemeļos, kas bija nolēmusi savai atvasei 18 gadu jubilejā uzdāvināt auto.

Domājams, reti kurš jaunietis būtu apbēdināts 18 gadu sasniegšanas brīdī saņemt dāvanu automašīnas izskatā. Par Akašu sauktais indietis no Harjanas štata tāds acīmredzot bija, jo vecāku sagādāto 3. sērijas BMW aši vien iestūma tuvākajā upē, kur tas nogrima.

Kā vēsta vācu AutoBild, jaunieti saniknojis apstāklis, ka kārotā Jaguar vietā vecāki viņam uzdāvinājuši BMW. Viņš vēlējies Jaguar, taču saņēmis "bavārieti", kas ir pārāk mazs, un nav piemērots, lai varētu izvizināt visus draugus.

Automašīnas nogrimšanu upes dzelmē Akašs nofilmējis ar savu viedtālruni un video ievietojis sociālajos tīklos. To lietotāju nopēlums ilgi nebija jāgaida - Akašs nodēvēts par nepateicīgu, izlutinātu idiotu.

Arī policijas ziņojumā Akašs nodēvēts par "augstprātīgu jaunieti". Tur arī citēts Akaša tēvs: "Vēlējos savam dēlam uzdāvināt ko jauku. Varējām atļauties tikai BMW, lai gan viņš vēlējās Jaguar. Domājām, ka būs labi. Tiešām nekad nebūtu domājis, ka viņš izdarīs ko tādu."

Tāpat AutoBild norāda, ka tiesiskas sekas izlutinātajam jaunietim nedraud, taču tiek veiktas pārbaudes, lai noskaidrotu, vai Akašam nepiemīt garīga rakstura traucējumi. 

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu