Tiesa apstiprinājusi "Rīgas kuģu būvētavas" tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu plānu (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Čīka / LETA

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa apstiprinājusi kuģu būves un remonta uzņēmuma "Rīgas kuģu būvētava" tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu plānu, teikts kompānijas paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Kompānijas pārstāvji informē, ka tiesa apstiprinājusi "Rīgas kuģu būvētavas" tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu plānu, nosakot divu gadu termiņu tā īstenošanai. Divu gadu termiņš noteikts kopš 2019.gada 16.augusta.

Jau ziņots, ka atbilstoši Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas 2019.gada 20.marta lēmumam "Rīgas kuģu būvētavai" tika noteikts termiņš līdz 2019.gada 20.maijam, bet vēlāk pagarināts līdz 11.jūlijam, tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu plāna izstrādāšanai un saskaņošanai ar tās kreditoriem, iesniedzot plānu tiesā apstiprināšanai ne vēlāk kā nākamajā dienā pēc noteiktā saskaņošanas termiņa beigām.

Uzņēmuma finanšu dati par 2018.gadu vēl nav publiskoti, bet 2017.gadā "Rīgas kuģu būvētavas" auditētais apgrozījums bija 12,853 miljonu eiro, kas ir par 38,1% mazāk nekā 2016.gadā, kā arī kompānija cieta zaudējumus 308 216 eiro apmērā pretstatā peļņai 2016.gadā.

"Rīgas kuģu būvētava" specializējas zvejas laivu, kabotāžas prāmju, palīgpeldierīču būvē un remontā. Kompānijas lielākais akcionārs ir "Remars-Rīga", kas iekļauts koncernā "Eiroholdings". Kompānijas akcijas kotē "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu