Pērn "Veselības centru apvienības" peļņa pieauga par gandrīz 40%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X

Pērn AS "Veselības centru apvienība" (VCA) peļņa bija 5,03 miljoni eiro, kas ir par gandrīz 40% vairāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmuma apgrozījums - 26,2 miljoni eiro, kas ir par 23,5% vairāk nekā 2017.gadā, liecina "Firmas.lv" informācija.

Vadības ziņojumā teikts, ka pagājušajā gadā VCA turpināja paplašināt piedāvāto pakalpojumu klāstu, nodrošinot veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību. Vadība norādīja, ka uzņēmumam izdevies saglabāt, noturēt un paplašināt savu pozīciju tirgū, kā arī stiprināt savu konkurētspēju.

Pēc ziņojumā paustā, lai nodrošinātu personāla pēctecību, uzņēmumā izveidota sadarbība ar Rīgas Stradiņa universitāti un Latvijas Universitāti, tāpat personāls pērn paaugstināja savu kompetenci, apmeklējot kursus, seminārus un konferences gan Latvijā, gan ārzemēs.

VCA arī turpināja iegādāties jaunākās paaudzes diagnostikas iekārtas, kā arī ieviest jaunas ārstēšanas metodes un pakalpojumus.

Uzņēmums turpmāk plāno attīstīt jaunus veselības aprūpes pakalpojumus un pilnveidot esošos. Tāpat VCA pievērsties pacientu apkalpošanas kultūrai, kā arī veiks ieguldījumus infrastruktūrā, personāla attīstībā, kā arī medicīniskā darba un klientu apkalpošanas kvalitātes pilnveidojumos. 

Uzņēmuma peļņa 2017.gadā bija 3,6 miljoni eiro, bet apgrozījums - 21,2 miljoni eiro.

VCA medicīnas centri atrodas Rīgas centrā, Purvciemā, Pļavniekos, Mežaparkā, Bolderājā, Imantā, Juglā un Sarkandaugavā, kā arī Daugavpilī un Liepājā. 

Uzņēmums reģistrēts 2011.gada septembrī, un tā pamatkapitāls ir 3 835 090 eiro. VCA ietilps veselības uzņēmumu grupā "Repharm".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu