Ņem vērā! Rīgas centrā un Vecrīgā turpinās satiksmes ierobežojumi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Saistībā ar Rīgas svētku norisi arī svētdien galvaspilsētas centrā un Vecrīgā vairākās ielās aizvien noteikti būtiski satiksmes ierobežojumi, informēja Rīgas domē.

Šodien no plkst.13 līdz 19 tiks aizliegts atrasties un tiks slēgta visu veidu kuģošanas līdzekļu satiksme Pilsētas kanālā, posmā no Bastejkalna līdz Latvijas Nacionālajai operai, kā arī līdz plkst.1 tiks slēgta visu veidu kuģošanas līdzekļu satiksme Daugavas akvatorijā starp Akmens tiltu un Vanšu tiltu.

Vienlaikus līdz pirmdienas plkst.20 satiksme ir slēgta uz AB dambja, kā arī no plkst.17 līdz svētdienas plkst.21 apstāties un stāvēt ir liegts Kaļķu ielas posmā no 11.novembra krastmalas līdz Rātslaukumam un Rīgas Tehniskās universitātes autostāvvietai. 

Līdz 19.augusta plkst.12 tiks slēgta 11.novembra krastmala, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, kā arī 11.novembra krastmalai paralēlā iela posmā no Jaunielas līdz Poļu gātei, un Bīskapa gātē. Kustība būs slēgta arī velorikšām, elektromobiļiem un zirgu pajūgiem.

Līdz pirmdienas plkst.12 tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielā, posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam, un Doma laukumā, posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

Tāpat līdz pirmdienas plkst.12 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana 11.novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, 11.novembra krastmalai paralēlajā ielā, posmā no Jaunielas līdz Poļu gātei, un Bīskapa gātē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu