Trīs dienu laikā "Latvijas Pastā" atvērto kontu skaits sasniedzis vidējo mēneša rādītāju (1)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova / LETA

"Latvijas Pasta" vadība sagaida jaunu klientu pieplūdumu Pasta norēķinu sistēmai un Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) izmaksāto pensiju un pabalstu saņemšanai dzīvesvietā, ņemot vērā pēdējās dienās vērojamo interesi par maksājumu pakalpojumiem "Latvijas Pastā" un no jauna atvērtos norēķinu kontus, kuru skaits trīs dienu laikā sasniedzis vidēji mēneša laikā atvērto kontu skaitu. 

"Latvijas Pastam" ir plašākais un sazarotākais filiāļu tīkls visā Latvijā, kurā var veikt norēķinus un saņemt sev pienākošos maksājumus, un uzņēmums ir vienīgais komersants, kas nodrošina maksājumu piegādi klienta dzīvesvietā.

Kopš pagājušās piektdienas, 16.augusta, Pasta norēķinu sistēmā atvērts jau vairāk nekā 700 jaunu maksājumu kontu, kas veido vidēji mēnesī Latvijas Pastā tradicionāli atvērto jaunu kontu skaitu. 

“Ievērojot jaunu kontu atvēršanas dinamiku "Latvijas Pastā" un klientu lielo interesi, ko vērojam pēdējās dienās, varam prognozēt vēl papildu klientu pieplūdumu Pasta norēķinu sistēmai, un no savas puses esam tam gatavi. Prognozējam arī interesentu pieaugumu par VSAA izmaksāto pensiju un pabalstu saņemšanu klienta dzīvesvietā - šis ir pakalpojums, kuru visā Latvijā nodrošina tikai "Latvijas Pasts",” uzsver "Latvijas Pasta" valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns.

Maksājumu kontu Pasta norēķinu sistēmā bez maksas var atvērt ikvienā no vairāk nekā 370 pilna spektra "Latvijas Pasta" nodaļu visā valstī. Tas sniedz iespēju saņemt algu, pensiju, pabalstus un citus maksājumus, veikt pārskaitījumus uz juridisku un privātpersonu kontiem pasta nodaļās, kā arī kredītiestādēs Latvijā un ārvalstīs, iemaksāt un izņemt no sava konta skaidru naudu, apmaksāt rēķinus par īres, komunālajiem un citiem pakalpojumiem.

Konta stāvokli, informāciju par ienākošajiem un izejošajiem darījumiem savā Pasta norēķinu sistēmas kontā iespējams uzzināt ar īsziņas pakalpojuma pieslēgšanu savā mobilajā tālrunī.

Patlaban "Latvijas Pastā" atvērti vairāk nekā 196 000 maksājumu kontu. Pasta norēķinu sistēmā pasta nodaļās pensijas un pabalstus ik mēnesi saņem ap 65 000 klientu, savukārt to piegāde dzīvesvietā ar "Latvijas Pasta" starpniecību ik mēnesi tiek nodrošināta 79 000 klientu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu