Šovā "Gribi kļūt slavens?" Amuna Davis uzbrauc stilistei Šeilai, jo viņai "galvā putni"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

​1. jūlijā pie skatītājiem nonāca Latvijā pirmais realitātes šovs internetā "Gribi kļūt slavens?" - tagad, augusta noslēgumā, nākusi klajā jau piektā epizode, kurā no desmit dalībniekiem ir palikuši tikai septiņi.

Jaunākajā sērijā censoņiem bija jāmēģina uzlabot un paspilgtināt savs stils īpašā izaicinājumā, kurā viņiem palīdzēja stilistes Šeila Vanaga un Ilze Grickus, kā arī "Gribi kļūt slavens?" dalībnieks Amuna Davis jeb Dāvis Ķimenis, kurš jau pirms šova bija atradis savu ampluā.

Šeilai un Amunai, strādājot kopā, radās nesaskaņas. “Šeilu es par profesionāli nevaru nosaukt. Tas ir mans viedoklis. Nu, man bija ļoti grūti. Viņa vispār neklausās cilvēkos. Viņa uzspiež savu. [..] Man viņa likās forša, bet beigās vienkārši putni galvā,” kameras priekšā paziņoja pašmāju “drag queen”.

“Ar otru komandu mums iet reāli grūti. Nevienam nepatīk tas, ko Šeila atrod, jo liekas, ka viņa meklē drēbes sev. Viņa neklausās mūsos,” viņš atklāja, palīdzot stilistei Grickus.

Arī pašas Šeilas komandas dalībnieki pauda neapmierinātību ar viņas veikumu.

“Ja es maksātu par Šeilas pakalpojumiem, es būtu ļoti neapmierināts un gribētu naudu atpakaļ,” operatora priekšā piebilda Dāvis.

Sērijas noslēgumā tika lemts, ka cīņu par uzvaru jāpamet tam dalībniekam, kuram visvairāk pietrūkst harismas un jāpiestrādā savas personības, – Inārai Āboliņai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu