"Riga" UEFA Eiropas līgas "play-off" kārtas spēli varēs aizvadīt "Skonto" stadionā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Riga" futbolisti
"Riga" futbolisti Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

Latvijas čempione futbolā "Riga" UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas "play-off" kārtas atbildes spēli pret "Kobenhavn" varēs aizvadīt savā mājvietā "Skonto" stadionā, apstiprinājusi Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA).

Mačs 29.augustā sāksies plkst.19.45.

"Riga" komanda ar Dānijas čempioni jau iepriekš bija vienošanos, ka atbildes spēli, ja rīdzinieki iekļūtu "play-off" kārtā, aizvadītu "Skonto" stadionā, kas atbilst tikai pirmo divu kārtu prasībām. Pēc tam Latvijas klubs iesniedza visus nepieciešamos dokumentus ar lūgumu maču aizvadīt "Skonto" stadionā.

Pirmdien UEFA deva zaļo gaismu mača aizvadīšanai "Skonto" stadionā, tādējādi "Riga" komandai nebūs jāspēlē Daugavas stadionā, kuru par futbolam nepiemērotu atzinuši kā futbolisti, tā arī treneri un līdzjutēji.

"Play-off" kārtas pirmā spēle notiks ceturtdien Dānijā "Telia Parken" stadionā, un tā sāksies plkst.20.45 pēc Latvijas laika.

Iepriekš "Riga" UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā savā debijā nespēja gūt vārtus pret Īrijas čempioniem "Dundalk" un divu spēļu summā piedzīvoja neveiksmi "pendelēs". Tādējādi rīdzinieki Eirokausu sezonu turpināja Eiropas līgā, kur otrajā un trešajā kārtā izslēdza Polijas un Somijas čempiones attiecīgi Glivices "Piast" un Helsinku HJK.

Lai iekļūtu UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, ir jāpārvar trīs kvalifikācijas kārtas un "play-off" kārta. "Ventspils" ir vienīgā Latvijas komanda, kas spēlējusi Eiropas līgas grupu turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu