Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: deposit

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Jutīsi pieaugam savas prasības pret dzīvi, jo īpaši profesionālajiem sasniegumiem. Kāds Auna zīmes pārstāvis var aizdomāties par tālāko izglītošanos, kvalifikācijas celšanu. Vakars piederēs tev un mīļotajam.

VĒRSIS Neskatoties uz to, ka diena būs smaga, noslogota, tu spēsi daudz ko paveikt. Nav izslēgts, ka tev palīdzīgu roku spēs sniegt kāds no kolēģu vides. Saskarsmē ar augstākstāvošajiem nekļūsti pārlieku emocionāls.

DVĪŅI Veiksies starpniecības pakalpojumi, darbs ar informāciju. Šis brīdis var būt zīmīgs Dvīņiem, kuri strādā zinātnes lauciņā, ir saistīti ar jurisprudenci vai loģistiku.

VĒZIS Būsi noskaņojies nopietnam un ražīgam darbam. Pateicoties neatlaidībai un skaidrajai mērķa apziņai, ātri vien tiksi pie kārotajiem rezultātiem. Tu lieliski sapratīsies ar pretējo dzimumu.

LAUVA Nesāc spītēt liktenim, esi apdomīgāks naudas lietās un iecietīgāks pret kolēģiem. Iespējams, kāds Lauvas zīmes pārstāvis sāks jaunas attiecības. Dienas izskaņā vēlams būt piesardzīgākam pie stūres.

JAUNAVA Koncentrējies vienam noteiktam darbam, nesaskaldi savu uzmanību vairākiem pienākumiem vienlaikus. Diemžēl var saasināties hroniskas kaites, tāpēc atturies no pārāk lielas slodzes.

SVARI Ar sev raksturīgo diplomātiskumu un draudzīgumu spēsi iekarot ne viena vien līdzgaitnieka simpātijas. Šis ir atbilstošs brīdis, lai veiktu jaunu sadarbības partneru, sponsoru piesaisti, uzrunātu plašāku auditoriju.

SKORPIONS Līdz pēcpusdienai droši vari risināt dažādas tehniska rakstura lietas, komunicēt ar priekšniecību, izteikt tai savas nākotnes ieceres. Dienas otrā puse vairāk piemērota radošiem aizsākumiem.

STRĒLNIEKS Īsti nemanīsi, kā paskrien diena. Būs tik daudz darba, ka vari neatrast laiku pienācīgi papusdienot. Vakarā labprāt dosies izklaidēties, lai atslēgtos no pienākumiem, ikdienas raizēm.

MEŽĀZIS Tevi aizraus viss jaunais un neikdienišķais. Ja tavs darbs saistīts ar IT jomu, reklāmu, sabiedriskajām attiecībām, vari cerēt uz labiem panākumiem. Daudz vērtīgas informācijas gūsi no kolēģiem.

ŪDENSVĪRS Jo labāk sapratīsies ar līdzgaitniekiem, jo raitāks būs tavs ikdienas solis. Ja nepieciešams, vari kārtot finansiālus darījumus, veikt pārrunas ar ārzemju sadarbības partneriem, doties komandējumā.

ZIVIS Neņem galvā sīkās nebūšanas, centies koncentrēties uz patiesi svarīgām lietām. Ja arī rodas nesaskaņas ar kolēģiem, centies tās atrisināt mierīgā ceļā. Vēlams atturēties no darījumiem ar nekustamo īpašumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu