Domubiedri aicina uz koncertu "Mans sapnis ir _ tu jau zini kur"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Trešdien, 28. augustā, uz koncertu "Mans sapnis ir _ tu jau zini kur" aicina muzikālie domubiedri –  Evija Vēbere, Elīna Silova, Kārlis Auziņš, grupa “Kautkaili” un Rūdolfs Macats ar projektu “Vēstnieks”.

Lai gan katrs no mūziķiem savas ieceres realizē atšķirīgā muzikālā stilistikā, kategorijās neizmērāma ir domubiedru atvērtība pasaulei. Savu radošo darbību mūziķi nolēmuši realizēt uz neatkarīgās mūzikas skatuves – pēc vispārzināmiem populārās mūzikas principiem meklējot savu individuālo skaņu. Radot prātā labi paliekošu, tomēr neierastu muzikālo piedzīvojumu, kurā saplūst gan mūzikas augstskolās gūtās zināšanas, gan dabas dotā muzikalitāte un intuīcija. 

“Mans sapnis ir ... - tas ir jautājums, ko katrs koncerta apmeklētājs uzdod pats sev. Un paradoksāli atbild ...Tu jau zini kur. Vai viņš to atbild sev, vai kāda cita forma to viņam pavēstīs...” pauž mūziķi, aicinot klausītājus uz koncertu.

Koncerts "Mans sapnis ir _ tu jau zini kur" notiks Tallinas kvartālā (Tallinas iela 10-3) esošajā koncertzālē “Tu jau zini kur” un to veidos pieci atsevišķi priekšnesumi.

Kautkaili "Darbs"

Visa informācija par koncertu vienkopus šeit

Biļetes nopērkamas iepriekšpārdošanā un arī pie ieejas pasākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu