Trešdienas horoskops: uzzini, ko sola zvaigznes

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Neļauj vaļu temperamentam, nekļūsti iedomīgs un nekādā ziņā necenties kaut ko panākt ar varu vai viltu. Zvaigznes iesaka vairāk ieklausīties apkārtējos, būt draudzīgākam, diplomātiskākam.

VĒRSIS Pratīsi radīt tīkamu vidi gan darbā, gan mājās. Šis ir atbilstošs brīdis, lai veltītu laiku attiecību sakārtošanai, iekšējās harmonijas veicināšanai. Vakarā tevi var pārņemt romantisks noskaņojums.

DVĪŅI Labvēlīga diena sabiedriskajām aktivitātēm. Tev veiksies ne vien kontaktos ar apkārtējiem, bet arī finansiālo un juridisko jautājumu risināšanā. Mīļotais cilvēks tev sagādās patīkamu pārsteigumu.

VĒZIS Spriedze darba jautājumos jūtami mazināsies. Tev radīsies iespēja atvilkt elpu, atskatīties uz paveikto un izdarīt attiecīgos secinājumus. Kopdzīvē ar mīļoto cilvēku pratīsi uzturēt romantisku noskaņu.

LAUVA Pamazām sāksi manīt iepriekš ieguldītā darba augļus. Redzot panākumus, tevī modīsies azarts turpināt iesākto, uzrādīt vēl labākus sasniegumus. Atvasītes var nedaudz pārsteigt ar savu rīcību.

JAUNAVA Iespējami saasinājumi attiecībās ar kolēģiem, priekšniecību. Taču, ja būsi gana savaldīgs un apdomīgs, spēsi ātri vien novērst tos! Dienas otrajā pusē velti laiku sev, iekšējās pasaules sakārtošanai.

SVARI Nesāc apšaubīt pieņemtos lēmumus. Atceries, ka tieši neizlēmība un nedrošības sajūta būs lielākais šķērslis ceļā uz panākumiem. Ja iespējams, finansiālās manipulācijas atliec uz citu dienu.

SKORPIONS Veiksme vairāk smaidīs individuālajos aizsākumos. Strādājot lielākā kolektīvā, ātri vari sajusties nomākts, apspiests. Savukārt, rosoties savā nodabā, spēsi paveikt patiesi daudz.

STRĒLNIEKS Sekmēsies gan radošais, gan saimnieciski organizatoriskais darbs. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi draudzīgs un atvērts. Pie tevis noteikti varēs vērsties pēc padoma vai iedrošinājuma.

MEŽĀZIS Būsi ļoti nopietns un vēlēsies it visā redzēt nevainojamu kārtību un sistemātiskumu. Droši vari ķerties klāt juridisku jautājumu risināšanai, cilāt birokrātiskas lietas, veikt grāmatvediskās atskaites.

ŪDENSVĪRS Tavs domu gājiens jūtami atšķirsies no apkārtējo skatījuma uz pasauli. Nav izslēgts, gūsi vērtīgas atziņas, palīdzēsi kādam no tuviniekiem tikt galā ar sarežģītu situāciju dzīvē.

ZIVIS Atturies uzņemties pienākumus, par kuriem tev ir miglains priekšstats. Šobrīd darbā no tevis tiks prasītas maksimālas koncentrēšanās spējas un prasme neapjukt saspringtākās situācijās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu